• Lorem ipsum

De leukste buitenspelletjes voor kinderen

22 Mei 2019
door Zomerspeelgoed

Buitenspelen

Laat de kinderen heerlijk buitenspelen met diverse soorten spelmaterialen. Het is bij iedereen wel bekend dat buitenspelen gezond is voor kinderen. De buitenlucht in combinatie met het zonnetje op hun huid is goed voor de gezondheid. Door samen te spelen leren kinderen spelenderwijs met elkaar om te gaan, begrip te tonen. De sociale vaardigheden worden hiermee uitstekend bevorderd. Door het uitvoeren van de handelingen tijdens het spel wordt voor de kinderen ongemerkt motorisch uitgedaagd.

In deze blog nemen we aan aantal soorten buitenspelletjes onder de loep waarmee de kinderen zich uren kunnen vermaken, thuis, op school, BSO enz.

 

Sport en Spel spelletjes

 

De kinderen vinden het heerlijk om achter het huis samen met hun vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen. Wij leveren u een groot en divers assortiment sport en spel materialen waarmee de kinderen zich prima kunnen vermaken zoals met een kegelspel en kubb.

Deze buitenspellen kunnen in de thuis situatie gebruikt worden, maar ook op scholen, BSO en in praktijken als oefenmateriaal of neem ze meer op vakantie. Succes verzekerd!. Bij ons vindt u diverse buitenspelletjes zoals tafeltennis, springtouw, stoepkrijt, Buitenspeel spelletjes enz.

 

Buitenspeel

 

Buitenspeel produceert sinds 2006 vele spelletjes voor buiten, die veelal ook binnen gebruikt kunnen worden. Doordat de kinderen buitenspelen en veel bewegen ontwikkelen deze kinderen zich beter. Buitenspeel wil het buiten spelen bevorderen met de door hen ontwikkelde spelmaterialen. Er zijn spellen en speelgoed voor de diverse leeftijd groepen.

Enkele spellen van Buitenspeel zijn:

  • kegelspel
  • muurspel
  • pittenzak werpen
  • paaltjes voetbal

 

 

Springtouw

 

Springtouw is een stuk touw of kunststofdraad met een bepaalde lengte, dat wordt rond rondgedraaid. Tijdens het ronddraaien moet de persoon steeds over het touw springen zonder dat de voeten het touw raken. Dit is een spel dat buiten wordt gespeeld. Het kan alleen worden gespeeld, of met twee en meerdere personen.

Drie methoden touwtje springen

  1. De springer houdt zelf beide uiteinden van he touw vast, wordt veel door boksers gebruik ter verbetering van de conditie
  2. Twee mensen houden elk één uiteinde vast en draaien deze rond waarbij er één of meerdere personen springen
  3. Het touw wordt bijvoorbeeld aan een boom of lantarenpaal vast geknoopt waarbij er één persoon het springtouw draait en anderen springen.

Diverse soorten springtouw

U kunt bij ons diverse soorten springtouw bestellen. Kant en klare springtouw met handvatten, en ouderwets springtouw van de rol. Deze zijn per strekkende meter of per volle rol en in vele kleuren te verkrijgbaar. Het springtouw wordt gebruikt voor diverse doelgroepen, zoals kinderen die buiten touwtje springen op het schoolplein of als hulpmiddel, voor een bewegingscampagne en voor het afvallen en het verbeteren van de conditie.

 

ouderwets springtouw

 

Water en zandspelletjes

 

Op de warme zomerdagen is spelen met water en zand ideaal voor kinderen. Het is heerlijk verkoelend voor ze. Zet eens een kinderzwembadje voor ze neer, vul deze met en lekkere temperatuur water. Geef ze leuk waterspeelgoed zoals een gietertje, duikringen of een strandbal. Of laat ze elkaar natspuiten met een waterspuit. Succes verzekerd!

 

  

 

Deel uw ervaringen op onze BLOG!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »