• Lorem ipsum

Pixelhobby, ontdek de mogelijkheden

22 Mei 2019
door Zomerspeelgoed

Pixelhobby, ontdek de mogelijkheden

Pixelhobby bestaat uit vele kleuren kleine pixels. Door het kleine formaat van deze pixels kunt u gedetailleerde schilderijen maken van uw eigen foto's. Bijvoorbeeld van uw kinderen/kleinkinderen of uw geliefde huisdier.

Wij hebben hier als voorbeeld een foto van onze hond Amber, een labrador,  gemaakt met Pixelhobby.

Middels het gratis Pixelhobby programma hebben we een foto van onze hond omgezet in een pixelpatroon. Er wordt stapsgewijs per basisplaat aangegeven welke kleur waar moet komen. Wij vinden het handig om hierbij gebruik te maken van een pincet, aangezien de pixels vrij klein zijn. Bovendien werkt het sneller.

Na vele uren werk was onze hond vereeuwig in een fraai Pixelhobby schilderij. Inmiddels is onze hond overleden. Dit is een mooi aandenken aan ons trouwe viervoeter.

 

Pixelhobby XL

Nieuw van Pixelhobby zijn de XL pixels.

Eén pixelmatje XL is gelijk aan 4 gewone pixels. Deze grote XL pixels zijn geschikt voor de grote en kleine pixelhobby basisplaten en medaillons. Deze grotere XL pixels zijn geschikt voor kleinere kinderen, en mensen met een beperking. Op elk XL matje bevinden zich 60 grote pixels.

U kunt deze XL pixels prima combineren met de gewone pixels. Het geeft juist een leuk diepte effect. De XL pixels zijn iets dikker waardoor ze hoger komen te liggen.

   

Pixelhobby lijsten

 

Maak het eindresultaat van uw Pixelhobby schilderij compleet door het in een Pixelhobbylijst te plaatsen. Voor elk formaat schilderij is een passende lijst verkrijgbaar, de lijsten kunnen op maat gemaakt  worden.

Tip: gebruik zwaluwstaartjes om de pixelhobby basisplaten goed aan elkaar te fixeren. Met de zwaluwstaartjes worden de basisplaten onderling strak aan elkaar bevestigd zodat er geen ruimte ontstaat tussen de platen. Dit geeft een optimaal strak resultaat.

 

Pixelhobby lijsten

Pixelhobby materialen

 

Heeft u Pixelhobby materialen nodig zoals Pixels, basisplaten, lijsten enz?

Wij kunnen u alles voor deze leuke hobby leveren. Kijk op onze website zomerspeelgoed.com voor het assortiment.

 

Heeft u iets leuks gemaakt, heeft u tips of iets anders?

Deel deze met ons!!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »