• Lorem ipsum

Wat kan je allemaal maken met strijkkralen, hoe creatief bent u?

22 Mei 2019
door Zomerspeelgoed

Wat kan je allemaal maken met strijkkralen, hoe creatief bent u?

 

Met strijkkralen kunt u vele kanten op. Naast het gebruik van de strijkkralen in combinatie met een grondplaat kun u op vele andere manieren creatief bezig zijn met strijkkralen zoals

  • smelten
  • rijgen

Strijkkralen zijn in de oven prima te smelten. Dit geeft leuke verrassende effecten. Plaats eens in een Maxi strijkkralen een midi strijkkralen. In de linker afbeelding hieronder is een onderzetter gemaakt. Dit is het resultaat van een combinatie Hama maxi strijkkralen gevuld met Perler groen/wit gestreepte midi strijkkralen. Deze zijn in een ingevette ronde mal geplaatst, gedurende ca. 8 minuten in de oven gezet bij ca. 200 graden.

Rechter afbeelding is een bakje van gesmolten midi strijkkralen. Hiervoor is een porseleinen schaaltje met olie ingevet, gevuld met 1 laag midi strijkkralen. Vervolgens ca. 8 minuten in de voorverwarmde oven bij ca. 200 graden.

Heeft u leuke ideeën? Wij nodigen u hierbij uit om deze op onze blog te plaatsen en uw ideeën en creaties te delen zodat anderen geïnspireerd raken door uw werk.

Deel uw foto's!!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »