Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Borduurpakket geboorte

Echt typisch een product dat vaak wordt gekocht door of geschonken aan grootouders. Heel wat oma’s vinden het geweldig om zo'n pakket voor de geboorte van hun kleinzoon of kleindochter te maken. Tijdens het borduren van de prachtige en schattige figuurtjes dwalen de gedachten regelmatig af naar de kleine die is geboren. Soms is het schilderij dat geborduurd wordt een verrassing voor de kersverse ouders en wordt het pas gegeven wanneer het helemaal af is. De ouders zullen het geborduurde pronkstuk vast en zeker een ereplaats geven in huis. 

Bekijk ons assortiment borduurpakketten geboorte

Breed assortiment pakketten

Sommige borduurpakketten zijn al jaren verkrijgbaar en geven echt een nostalgisch gevoel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schattig beertje of aan een geborduurd ABC. Erg leuk zijn ook de pakketten met hierop de afbeeldingen van Nijntje of Jip en Janneke. Dit zal een jongen of meisje, een of twee jaar na de geboorte, vast en zeker aanspreken. Er zijn ook wat modernere borduurpakketten zoals bijvoorbeeld Woezel en Pip. Een ding is duidelijk : er is voor elk wat wils.

Borduren geboorte geboortetegel

Persoonlijk schilderij voor bij de geboorte

Bij vrijwel alle borduurpakketten die speciaal voor een nieuwe geboorte worden gekocht, kan de naam van het kindje worden geborduurd. Vaak is er ook de mogelijkheid om de geboortedatum en/of de geboorteplaats en plekje te geven op de borduurlap. Meestal komen deze gegevens in het midden te staan, maar soms kunnen ze ook heel speels een plekje krijgen in bijvoorbeeld een aantal ballonnen. Bij de borduurpakketten die tevens een groeimeter zijn, wordt meestal alleen de naam van het jongetje of meisje vermeld.

Borduurpakket geboorte bij Zomerspeelgoed

Bent u op zoek naar een origineel borduurpakket? Vindt u het leuk om dit zelf te borduren voor uw kleinzoon of kleindochter? Kijk dan eens rond bij het brede aanbod van deze pakketten van Zomerspeelgoed. We hebben verschillende afbeeldingen en ook diverse afmetingen. Naast borduurpakketten voor de geboorte, kunt u bij ons een ruim aanbod andere borduurpakketten kopen. Ook is er in allerlei prijsklassen wel een leuk product te vinden. U kunt bij ons heel eenvoudig bestellen en het artikel wordt snel bij u thuis afgeleverd. Wij helpen u graag.