• Lorem ipsum

Zomerspeelgoed is de grootste online borduurwinkel uit het noorden van Nederland. Wij hebben een enorm groot assortiment met borduurpakketten van bekende en minder bekende merken, borduurstoffen, DMC borduurgaren en handige accessoires waaronder handige handwerkscharen en daglichtlampen.

Borduurpakketten

Borduurpakketten leveren wij alleen van de beste kwaliteit van bekende en minder bekende merken zoals Pako, Lanarte, Riolis, Alisa, Permin en Golden Fleece.
Alle kruissteek borduurpakketten kunt u op uw eigen gemak online bekijken in onze webshop.

Borduurwinkel Assen, Drenthe

Borduurkussens

Borduurkussen worden als kruissteek of smyrna borduurpakket geleverd. Dit zijn twee verschillende technieken met verschillend eindresultaat. Voor smyrna wordt een speciale haaknaald gebruikt. U heeft keuze uit tal van verschillende motieven waaronder leuke patronen voor de kinderen, bloemen, dieren en landschappen.

Borduurwinkel Assen, Drenthe

Handwerkscharen

Een goede handwerkschaar is onmisbaar bij het borduren. Bij Zomerspeelgoed heeft u keuze uit verschillende handige borduurschaartjes die lekker in de hand liggen en makkelijk op te bergen zijn. Eén van de bekende borduurschaartjes is de ooievaarsschaar.

Ooievaar borduurschaar

Daglichtlampen

Met daglichtlampen heeft u geen vermoeide ogen meer tijdens het handwerken. Het licht is zo optimaal en prettig aan de ogen dat u niet aar het patroon hoeft te “turen”, waardoor u geen hoofdpijn meer krijgt. Bij Zomerspeelgoed heeft u een ruime keuze in verschillende modellen waaronder handige tafellampen en daglichtvloerlampen.

Waarom kopen bij Zomerspeelgoed

Dat is heel eenvoudig. Zomerspeelgoed heeft het grootste borduurassortiment van het noorden. Wij leveren u alleen de beste kwaliteit en uiteraard heeft u bij ons garantie op de producten. Wij hebben een hoge klanttevredenheid en bieden uitstekende service aan onze klanten. Lees onze verzend- & retourbeleid en onze algemene voorwaarden als u meer over ons wilt weten.
Neemt u bij vragen contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00-18.00.