• Lorem ipsum

Diamond Painting Nederland

Welkom bij de beste online winkel voor Diamond Painting Nederland. Bekijk het meeste complete online aanbod van Diamond painting in heel Nederland & Belgie in onze shop. Uiteraard bieden wij op alle pakketten garantie!

De beste Diamond Painting Shop van Nederland in 2019

Al jaren maakt de Diamond painting shop Zomerspeelgoed kinderen en volwassenen blij met de hoogste kwaliteit van Diamond Painting in de Nederlandse en Belgische markt. Het is een leuke bezigheid voor zowel jong en oud. Door middel van diamanten steentjes die geplaatst worden op een canvasdoek, is het mogelijk om de prachtigste schilderijen te maken.

De steentjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, die de DMC kleuren standaard volgen. Dit zijn de kleuren die we kennen van het borduren. Elke kleur heeft zijn eigen unieke standaard, waardoor er in de productie van verschillende producenten kleurverschil beperkt blijft. 

Vaak wordt het patroon wat gemaakt wordt, al weergegeven op het canvas doek. Hierdoor kan je eenvoudig het patroon volgen en steentjes op de juiste plaats leggen. In onze online shop voor Diamond painting Nederland vindt je alle benodigdheden die je nodig hebt om te starten!

Hoe kies je de juiste diamond painting winkel? 

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste Diamond Painting winkel te vinden voor jouw aankoop. Er zijn namelijk vele verschillende aanbieders in de markt. Hierbij kan je denken aan verschillende bedrijven zoals Ali Express of juist de Action.

Waar jij je aankoop doet is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeur. Wanneer je je bestelling plaatst bij Ali Express moet je rekening houden met een lange levertijd. Hiernaast is het natuurlijk maar de vraag of de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Aangezien het voornamelijk afkomstig is van Chinese productie. 

Daarentegen is onze ervaring dat de Action een incompleet assortiment aanbiedt. Dus als jij op zoek bent naar het meest complete assortiment Diamond Painting met een snelle levertijd. Dan raden we u aan om een kijkje te nemen in onze webshop!

Waarom jij kiest voor onze shop voor Diamond Painting?

Zomerspeelgoed staat al jaren bekend als één van de leiders op het gebied van Diamond Painting. In onze online diamond painting shop kan je je urenlang vermaken. Waar vele andere shops slechts drie verschillende merken voeren. Voeren wij in totaal 6 verschillende merken waaronder: Artibalta, Collection D Art, Crystal Art, Diamond Dotz, Vervaco en Wizardi.

Op deze manier is er altijd voor ieder wat wils. Zo kan je bij ons terecht voor zowel de goedkope als de duurdere varianten van Diamond Painting. Hiernaast bieden wij garantie op alle pakketten en producten die wij leveren.

Garantie

We horen vaak van klanten dat andere partijen hun Diamond Painting Pakketten incompleet leveren. Wanneer je pakket incompleet is wordt het natuurlijk lastig om je schilderij af te maken. Wij doen hier niet lastig over. De ontbrekende delen sturen we per direct naar je op. Het is niet onze klanten ons beoordelen met een gemiddelde van 9. De klant is bij ons altijd koning!

Klantenservice

We zijn één van de weinige bedrijven die daadwerkelijk een klantenservice heeft met liefde voor zijn product. Je kent het wel toch? Een klantenservice medewerker die totaal geen verstand heeft van de producten die aangeboden worden.

Onze klantenservice heeft verstand en een voorliefde voor Diamond Painting en de andere producten in onze webshop. 

Ben je benieuwd welke producten je moet gebruiken? Of wil je graag tips over hoe je het beste als starter of gevorderde verder kan gaan? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

We zijn constant bezig om onze Diamond Painting shop te verbeteren, dus we staan altijd open voor suggesties. Voor de beste winkel voor Diamond Painting Nederland kan je terecht bij Zomerspeelgoed!