Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Encaustic startset

Met de encaustic startset is het eenvoudig om met deze populaire schildertechniek te beginnen. Encaustic painting wordt ook wel wasschilderen genoemd. U maakt hierbij gebruik van hete bijenwas dat gemengd is met pigmenten. Iedereen kan leren wasschilderen. Ook wanneer u dit al jaren doet valt er een hoop bij te leren. Met het juiste gereedschap maakt u de meest prachtige kunstschilderingen. Dankzij de startset kunt u direct beginnen.

Bekijk ons encaustic startsets assortiment

Kleuren met bijenwas

Met de encaustic schildertechniek maakt u schilderingen met behulp van echte bijenwas. Bij Zomerspeelgoed vindt u een ruime keuze aan wasblokjes in veel verschillende kleuren. Deze vindt u ook terug in de startset. Bovendien biedt de startset nog veel meer aan gereedschap. Zo heeft u alles bij elkaar om deze hobby uit te oefenen. Leuk om cadeau te geven of zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast is elke startset uit te breiden met andere materialen.Encaustic set

Compleet pakket voor beginners en gevorderden

Dankzij de startset kunt u direct aan de slag. Ideaal voor mensen die encaustic eerst uit willen proberen. Maar ook fijn om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Zo kunnen zowel beginners als gevorderden hiermee vooruit. Zomerspeelgoed heeft meerdere startsets in het assortiment. De Hobbyring startset bevat een schilderijzer, 8 kleuren bijenwas blokjes, verschillende afmetingen encaustic karton, een metalen schraper en een werkboekje. Voor de beginner raden wij deze set zeker aan. De Profi set is een zeer uitgebreid en compleet pakket voor de echte encaustic liefhebber.

De uitdagende hobby voor iedereen

Het speciale encaustic schilderspapier bevat een soort coatinglaagje. Dit schilderspapier vindt u in de startset. Combineer en experimenteren met verschillende kleuren en techniek. De bijenwas wordt middels het schilderijzer of een andere warmtebron verwarmd. Hierdoor kunt u de bijenwas verwerken in een schildering. Met enige oefening is het zelfs mogelijk om realistische afbeeldingen te creëren.