Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Het geboortecadeau borduurpakket

Het is lastig om een leuk geboortecadeau te bedenken. U wilt met iets bijzonders komen dat niet alleen uniek is maar ook een leuk aandenken aan de geboorte. Wanneer u een beetje creatief bent dan kunt u zelf een geboortetegel borduren. Het leuke hieraan is dat u een cadeau geeft dat nergens anders te krijgen is. Bovendien krijgt het presentje ook nog eens een persoonlijke sfeer. De geboortetegel bevat naast een leuke afbeelding of prent ook nog eens de naam van de baby en de geboortedatum. Uiteraard kunt u ook andere zaken zoals het geboortegewicht erop borduren. U kunt kiezen voor een geboortetegel borduurpakket of een ander pakket. Laat uw creativiteit de vrije geest.

Bekijk ons geboortecadeau borduurpakket aanbod

Borduren voor de nieuwe baby

De kersverse ouders zijn super trots op hun pasgeboren zoon of dochter. U wilt hen verrassen met iets unieks en persoonlijks. Daarom gaat u voor de kersverse ouders en de baby zelf aan de slag. Borduren kan iedereen leren. Belangrijk is dat u de kruissteek onder de knie krijgt. Een compleet pakket bevat de borduurstof, garen, borduurnaald en een telpatroon. Zo heeft u alles in huis om direct aan de slag te gaan. Begin op tijd zodat uw cadeau ook tijdig gereed is. Uiteraard kunt u de naam of datum als allerlaatste erop borduren. Verpak het borduurwerk mooi in cellofaanfolie of voeg deze toe aan de geboortemand. 

borduren geboorte kraamcadeau

Bestel uw borduurpakket bij Zomerspeelgoed.com 

Begin vandaag nog met het maken van een prachtig borduurwerkje. Niet alleen leuk om cadeau te doen maar ook om cadeau te krijgen. U heeft een ruime keuze uit verschillende pakketten. Vrolijke of herkenbare afbeeldingen, nostalgische of eigentijdse borduursels. Bepaal zelf waar u de kersverse ouders het meest blij mee kunt maken. Bij Zomerspeelgoed.com vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment aan borduurpakketten, ook kunt u hier terecht voor losse borduurnaalden, garen en patronen. Voor de creatieve mens valt er nog veel meer te ontdekken. Want handwerken kan ook uit bestaan uit haken, kaarsen maken of vilten. Voor de baby vindt u bovendien leuk en veilig babyspeelgoed. Ook voor het oudere kind is er volop keus.