Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Geboortetegel borduren

Een geboortetegel borduren is een origineel zelfgemaakt kraamcadeau. U geeft een persoonlijk kraamcadeau wat ook nog eens in de smaak valt bij de ouders . Veel ouders zullen deze zelfgemaakte tegel bewaren voor later. Zo heeft het kind altijd een mooi aandenken aan zijn of haar geboorte. Borduren is al een hele oude techniek, in het moderne interieur zien we steeds meer geborduurde decoratie terug. De geboortetegel wint steeds meer aan populariteit. U geeft hier immers een uniek cadeau mee. Of u een beginner of al gevorderd bent, iedereen kan een originele geboortetegel maken. Verras de kersverse ouders met dit unieke cadeau.

Bekijk ons assortiment geboortepakketten en tegels

Iedereen kan borduren

Misschien heeft u op school leren borduren of van uw ouders. Of u heeft het nog nooit gedaan. Deze techniek is helemaal niet moeilijk en iedereen kan het leren. U moet in ieder geval de kruissteek onder de knie hebben. Online kunt u hier veel informatie over vinden. Ook kunt u iemand anders om hulp vragen. De gevorderde borduurder kan al direct aan de slag. De geboorte tegel is als compleet borduurpakket verkrijgbaar. In dit pakket vindt u niet alleen de borduurstof en het borduurgaren, maar ook de borduurnaald en een duidelijk telpatroon. Belangrijk is om op tijd te beginnen met de tegel. De naam en de geboortedatum kunt u als laatste toevoegen. Zo weet u zeker dat uw kraamcadeau op tijd af is. Naast de geboortetegels, kunt u ook kiezen uit verschillende andere geboorte borduurpakketten.

borduren geboorte geboortetegel nijntje

Bestel uw geboortetegel bij Zomerspeelgoed

Een compleet geboortetegel borduurpakket is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een speelse en vrolijke afbeelding, het ABC of een echte geboorte afbeelding. Bij Zomerspeelgoed.com vindt u verschillende borduurpakketten speciaal voor een geboorte. Maakt u liever uw eigen ontwerp, ook dat is mogelijk bij Zomerspeelgoed. Zo zijn er losse borduurpatronen en bordurenramen verkrijgbaar. Ook voor stoffen, garens en naalden bent u hier op het juiste adres. Zomerspeelgoed.com is de creatieve speelgoed – en hobby winkel voor iedereen. Want niet alleen voor borduren kunt u hier terecht, ook haken, knutselen met textiel, het maken van kaarsen of figuurzagen komen ruimschoots aan bod. Dit is slechts een klein voorbeeld uit het ruime assortiment van Zomerspeelgoed.com.