• Lorem ipsum

Lang Yarns voor haken en breien

Lang Yarns garen voor breien en haken van truien, vesten, sjaals, omslagdoeken voor jong en oud. Zeer goede kwaliteit garens uit Zwitserland. Garens met Merino, Kashmir, linnen, katoen, alpaca... Koop uw Lang Yarns garen online bij Art & Hobbywinkel.

Lang Yarns wol en garens zijn afkomstig uit Zwitserland. Het is een klein familie bedrijf die alleen kwaliteitsgarens op de markt brengt. Alleen de beste materialen worden in Lang Yarns garen verwerkt.

Samen met Italiaanse ontwerpers brengt Lang Yarns nieuwe garens en modellen op de markt. Van alle wol en garens kan de herkomst worden herleidt. Hiermee onderscheidt Lang Yarn zicht ten opzichte van andere wol merken. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste Merino's, katoen, kasjmier, linnen enz. 

Tijdens het haken en breien merkt u direct dat u met deze mooie kwaliteit garens aan het werk bent. Het is makkelijk te verwerken, zacht en vormvast.

In de breiboeken vindt u de prachtige patronen voor het breien van truien, vesten, kindertruitjes enz. enz. En niet onbelangrijk: de patronen zijn ook in het Nederlands!

Ervaar zelf de mooie kwaliteit van Lang Yarns en koopt ze makkelijk online bij Art & Hobbywinkel of kom langs in onze fysieke winkel.

On