Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Handleiding Pixelhobby patronen inlijsten

Wanneer u uw Pixelhobby patroon/afbeelding heeft gemaakt kunt u deze inlijsten met de speciale Pixelhobby aluminiumlijsten. Hiermee maakt u uw Pixelhobby schilderij helemaal compleet.

Benodigdheden:

Werkwijze:

Leg het door u gemaakte Pixelhobby patroon in één geheel op de kop op een vlakke ondergrond. Let hierbij wel op dat u de Pixelhobby basisplaten op de juiste plaats legt! Verbindt de basisplaten met behulp van de speciale Pixelhobby zwaluwstaartjes. Hierdoor komen de basisplaten strak aan elkaar te liggen, dit geeft het mooiste resultaat.

Bij het gebruik van dubbelzijdige kleeffolie, haalt u van één zijde het laagje papier van de folie af. Deze plakt u op de achterkant van de Pixelhobby basisplaten. Nadat alle basisplaten zijn beplakt haalt u voorzichtig het tweede laagje papier van de kleeffolie af.

Bij het gebruik van Pixelhobby lijm verdeelt u deze lijm over de MDF plaat van de Pixelhobbylijst. Houdt hierbij rekening mee dat u vlakbij de randen geen of weinig lijm gebruikt om te voorkomen dat na de montage lijmresten bij de randen naar buiten komen.

Het Pixelhobby patroon is nu klaar om in te lijsten. U pakt de lijst en houdt deze schuin tegen de onderkant van het patroon en laat deze vervolgens langzaam over het patroon zakken zodat het in één keer past. Door de lijst voorzichtig aan te drukken fixeren de basisplaten zich goed aan de MDF plaat van de Pixelhobby lijst.

Bij gebruik van dubbelzijdige kleeffolie is uw afbeelding direct klaar, bij gebruik van lijm dient u enige droogtijd in acht te nemen.

 

Tip: Leg een stuk karton, of een ander vlakke ondergrond ter grote van de Pixelhobby afbeelding onder het patroon zodat de Pixelhobby lijst de werkbank/tafel niet raakt tijdens de montage.

 

Ons assortiment aan Pixelhobby lijsten

U kunt voor uw pixelhobby patronen een passende lijst bij ons online kopen. Voor Pixelobby patronen gemaakt van 1 basisplaat kunt u kiezen uit verschillende kleuren kuststoffen lijstjes en een aluminium lijstje.

Bij Pixelhobby patronen vanaf 2 basisplaten zijn er aluminium lijsten. Let hierbij goed op dat u het juiste formaat besteld qua liggende en staande basisplaten.

Pixelhobby accessoires

Voor het maken van een Pixelhobby schilderij maakt u bij het inlijsten gebruik van zwaluwstaartjes, Pixelhobby lijm of dubbelzijdige kleeffolie. Al deze materialen en andere zoals Pixelhobby pincetten, opbergdozen besteld u bij Zomerspeelgoed.com

Bekijk hier ons gehele assortiment aan Pixelhobby accessoires.