Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Handlettering en Art Journaling 

Wie zich graag bezighoudt met handlettering, heeft kwaliteitsvolle pennen en markers nodig. Of behoort u tot de mensen die in plaats van een gewoon geschreven dagboek, liever aan art journaling doen? Voor geschikt schrijf- en kleurmateriaal kunt u bij de webshop van Zomerspeelgoed terecht! Wij beschikken over een ruim assortiment aan speciale pennen en markeerstiften.  

Winsor and Newton BrushMarker set 6 Rich Tones

Bekijk ons markers assortiment

Veelzijdige brushmarkers 

De brushmarkers van Winsor & Newton, met inkt op alcoholbasis, zijn voorzien van twee punten. Aan het ene uiteinde bevindt zich een flexibele penseelpunt, terwijl aan het andere uiteinde een platte brede punt werd aangebracht. Door de druk op de penseelpunt te wijzigen en de hoek te veranderen, is het mogelijk om de lijndikte te variëren. Met de brede platte punt is het gemakkelijk om grote vlakken in te kleuren. De dual brushpennen van Tombow bevatten inkt op waterbasis. Deze bezitten een scherpe punt en een penseelpunt, ideaal voor het maken van aquarellen. Met de Tombow ABT dual brushpennen is het mogelijk om meerdere keren over hetzelfde vlak te kleuren zonder een kleurverschil te zien.  

Promarkers in meer dan honderd kleuren 

Het gamma van Winsor & Newton Promarkers bestaat uit dual tip markers op alcoholbasis, met een dunne en een brede punt. Met de dunne punt is het mogelijk om erg gedetailleerd te werken. De brede punt leent zich voor het invullen van grote oppervlakken en voor snelle grafische creaties. Zowel professionals als hobbyisten maken hiervan gretig gebruik.  

Het gevarieerde aanbod van Zomerspeelgoed 

In onze webshop treft u niet alleen pennen en markeerstiften aan, maar ook de meest uiteenlopende materialen voor creatieve hobby's, tekenen, schilderen, handwerken, speelgoed, puzzels enzovoorts. Wij leveren uiterst snel uw bestelling. Vanaf 75 euro is de verzending volledig gratis. Contacteer ons voor meer informatie!