• Lorem ipsum

Hobbywinkel Online Drenthe

U bent op zoek naar hobbywinkel in Drenthe? Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan hobbyartikelen zoals houtbranders, Diamond Painting, Diamond Dotz, strijkkralen, hobbyverf en borduurpakketten. Wij leveren snel, 95% vanuit eigen voorraad.

Specialist in houtbranders

Zomerspeelgoed.com is gespecialiseerd in houtbranden. U vindt bij ons een grote keuze in houtbrandapparaten van merken zoals Pebaro en Brenn Peter (Hobbyring). Dit zijn houtbranders van zeer goede kwaliteit. Geschikt voor de hobbyist en de (semi) professionele gebruiker.

De houtbranders zijn uit te breiden met vele soorten brandstempels en houtbrandstiften. Als deze materialen zijn uit voorraad leverbaar.

Overige hobby materialen

Op onze site vindt u een uitgebreid assortiment aan borduurpakketten, deze worden als complete pakketten geleverd, U kunt hiermee direct aan de slag. Wij leveren o.a. de borduurmerken Vervaco, Permin, Eva Rosenstand, Pako, Bothy Threads, Riolis enz.

Voor kinderen en volwassenen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van Pixelhobby en strijkkralen. Van strijkkralen leveren wij u maar liefst 6 verschillende merken. Wilt u een schilderij maken met de Diamond Painting techniek, Diamond Dotz? Ook hiervan hebben wij een zeer groot assortiment aan pakketten.

 

 

Heeft u vragen? Wij willen het graag weten. Bel ons gerust: 06-27837449