Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Borduurwinkel Assen

Welkom bij dé online borduurwinkel uit Assen, Drenthe.

U vindt bij ons een zeer uitgebreidt assortiment aan borduurpakketten en aanverwante materialen zoals DMC borduurgarens, stoffen enz. Op onze website vindt u complete borduurpakketten zoals telpakketten, borduurkussens, smyrna knooptapijten. Deze pakketten worden als complete pakketten geleverd, u kunt hiermee direct aan de slag

Onze assortiment aan borduurmerken

 

Borduurpakketten zijn ook leuke cadeautjes om weg te geven zoals een geboorte tegel bij de geboorte van een jongetje of een meisje. Borduurmerken zoals Pako, Vervaco, Permin, Luca S, Riolis, Bothy Threads, Collection D'Art en Lanarte zijn via onze website te bestellen.

 

Borduren accessoires

Bij het borduren is het handig om gebruik te maken van een borduurring. Met een borduurring spant u de borduurstof op waardoor u de kruissteken makkelijker in de stof kunt zetten. Borduurringen zijn in verschillende diameters verkrijgbaar. 

In het najaar en de winter is er 's avonds minder of geen zonlicht meer waardoor u het borduurpatroon minder goed kunt zien. Door gebruik te maken van een daglichtlamp heeft u dit probleem niet meer. Het werken met een daglichtlamp is aangenaam voor uw ogen, u heeft geen vermoeide ogen meer! Daglichtlampen van Daylight  zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zoals tafellampen, vloerlampen enz.

 

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch bestellen? WIj willen het graag weten, bel ons:  06-27837449 of 0592-409825

 

Handwerkkussens