Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Borduurwinkel Beilen

U bent op zoek naar een borduurwinkel in Beilen?  Wij leveren een zeer groot assortiment aan borduurpakketten, kruissteekkussen, knooptapijten enz. Wij zijn gevestigd in Assen, 10 auto minuten van Beilen.

Ons aanbod aan borduurpakketten

Op onze website vindt u een groot assortiment aan borduurpakketten van vele merken. Complete kruissteekpakketten met telpatronen van o.a. Riolis. Vervaco, Luca S, Permin, Lanarte, Pako, Jip en Janneke.

Vervaco heeft mooie telpakketten, kruissteekkussens en smyrna pakketten van Disney:  zoals Anna en Elsa van de bekende Frozen film , Cars, Winnie de Pooh enz.

  Cars borduurkussen

Borduren accessoires

Om het borduren makkelijker te maken kunt u gebruikmaken van borduurringen, deze zijn er in twee uitvoeringen, houten borduurringen en van kunststof. Door borduurstof hier in te klemmen spant u deze op. Hierdoor is het makkelijker om de kruissteken in de stof te plaatsen.

Wanneer het donkerder wordt is een daglichtlamp de oplossing om het patroon goed te kunnen zien en vermoeide ogen te voorkomen. Daglichtlampen zijn er in vele uitvoeringen verkrijgbaar zoals tafellampen en de vloerlampen.

 Daylight draagbare lamp 1

 

U kunt bij ons online via de website bestellen, per mail en telefonisch: 06-27837449 of 0592-409825