Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Handwerk kussens, kruissteekkussens en smyrna borduurkussens

 

Bent u op zoek naar een handwerkkussen voor uzelf of om als cadeau weg te geven? Voor iedereen is er wel een leuke kussen verkrijgbaar zoals patronen met bloemen, landschappen, vogeltjes of abstract. De handwerkkussens die wij u leveren zijn patronen met kruissteken of met de smyrna knooptechniek. Beide technieken zijn eenvoudig.

Bekijk onze handwerk kussens

De meeste patronen in onze collectie zijn voorbedrukt waardoor uittellen niet nodig is.  U vindt bij ons op de website een groot assortiment van meer dan 900 verschillende patronen van o.a. de bekende merken Vervaco, Pako, Bothy Threads, Collection D'Art en Permin.

Disney kussens voor kinderen

Vervaco heeft voor de kinderen de Disney licentie met prachtige kruissteekkussens en smyrna knoopkussens van Cars, Frozen met Anna en Elsa, Winny the Pooh, Mickey en Minie Mouse. Deze figuurtjes spreken de kleine kinderen erg aan. Verras is zoontje of dochter met één van deze kussens en maak ze helemaal blij!

 

Opvulkussens en kussenruggen voor uw handwerk kussens

Wanneer u het kussen patroon klaar is de volgende stap om er een complete kussen van de maken. Bijna alle kussenpakketten worden zonder kussenrug en opvulkussen geleverd, tenzij anders aangegeven.De kussenruggen zijn in verschillende maten en kleuren verkijgbaar. In kleuren zoals rood en blauw en neutrale kleuren. De opvulkussens zijn allemaal wit van kleur en net als de kussenrugen ook in verschillende afmetingen te bestellen.

 

Handwerkkussens

 

Heeft u vragen of wilt u telefonisch bestellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag: 06-27837449 of 0592-409825