Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Handwerkwinkel Assen, Drenthe

Wat leuk dat u op onze website komt kijken naar onze online handwerkwinkel uit Assen, Drenthe. U vindt bij ons in de webshop een zeer uitgebreidt assortiment aan handwerk artikelen die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen. Hierbij kunt u denken aan borduurpakketten, borduurkussens en tafelkleden.

Ons assortiment borduurpakketten

U vindt bij ons vele bekende en minder bekende merken borduurpakketten. Wij hebben de keuze gemaakt om alleen die borduurmerken te leveren die goede kwaliteit leveren.Wij vinden het belangrijk dat u bij de aanschaf van een borduurpakket ervanuit moet kunnen gaan dat u een goede kwaliteit thuis gestuurd krijgt.

Om een paar bekende merken te noemen beginnen wij met Permin en Eva Rosenstand. Dit zijn Deense borduurmerken die een zeer goede en constante kwaliteit leveren. Vervaco staat bekend om zijn zeer uitgebreidt assortiment aan handwerkpakketten waaronder de geboortetegels.
Minder bekende borduurmerken zijn Alisa en Oven. Beide merken leveren zeer mooie en betaalbare kruissteek pakketten van zeer goede kwaliteit. Deze pakketten zijn zeker de moeite waard om eens een keer te proberen.

Neemt u bij gerust contact met ons op

 

Handwerkkussens