Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Hobby artikelen in Drenthe kopen


Zomersspeelgoed is de grootste online hobbywinkel uit Drenthe. Wij leveren u een zeer uitgebreidt assortiment aan hobby- en knutselmaterialen die u eenvoudig online bij ons kunt kopen. Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neemt u dan contact met ons op, wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 18.00.

Ons assortiment met hobbyartikelen

Neem de tijd om al onze hobbyartikelen in ons webshop te bekijken. Het assortiment is namelijk zeer uitgebreidt. Zomerspeelgoed heeft voor de kinderen en volwassenen leuke hobby- en knutselmaterialen. Ook leveren wij aan scholen, BSO, kinderopvang en instellingen.

Strijkkralen

Strijkkralen zijn wij in gespecialiseerd. U koopt bij Zomerspeelgoed alleen de A merken strijkkralen: Hama, Nabbi, Playbox, Ses, Perler en PhotoPearls. Alle kleuren mini-midi- maxi strijkkralen en de grondplaten  leveren wij uit voorraad.

Houtbranders

Houtbranders van de bekende merken Brenn Peter (Hobbyring) en Pebaro leveren wij uit voorraad. Goede kwaliteit houtbranders voor de beginners en scholen tot houtbrandapparaten voor de gevorderden en professionele gebruiker. Ook voor de houtbrandstempels en houtbrandtips bent u bij Zomerspeelgoed aan het juiste adres. Deze accessoires en houten artikelen op op de branden besteld u eenvoudig online.

Borduren

Borduren zoals een geboortetegel bij de geboorte van een baby, borduurkussens, telpakketten en smyrna knoopkleden leveren wij van de bekende kwaliteitsmerken waaronder Pako, Lanarte, Permin, Vervaco, Riolis, Luca S, Bothy Threads enz. Zomerspeelgoed levert alleen de beste kwaliteit borduren aan haar klanten.

Diamond Painting

Diamond Painting is de rage van nu. Met kleine ronde op vierkante strass steentjes maakt u de mooiste schilderijen helemaal zelf. Op speciaal canvas legt u de kleine steentjes met een pincet of pen + wax op de juiste plaats. Stap voor stap ziet u het patroon tevoorschijn komen.

Hobby artikelen kopen bij Zomerspeelgoed?

Natuurlijk kiest u er voor om uw hobby artikelen en knutselmaterialen bij ons te bestellen. Zomerspeelgoed heeft een hoge klanttevredenheid en levert u alleen de beste kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. U kunt de artikelen laten inpakken in cadeaupapier en desgewenst naar een ander adres laten opsturen.
U heeft bij ons keuze uit een zeer groot assortiment, neemt u bij vragen contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 18.00.