Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Hobbywinkel Assen

U bent op zoek naar een hobbywinkel in Assen? Wij bieden u een uitgebreidt assortiment aan creatief speelgoed en hobbyartikelen en materialen voor kinderen en volwassenen. Tevens leveren wij vele materialen aan scholen.

Ons creatieve assortiment

Op onze website vindt u diverse creatieve hobby materialen zoals houtbranders. Wij leveren u o.a. alle modellen houtbranders van de merken Hobbyring met de Brenn Peter houtbranders en van Pebaro. Ook voor de accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

 houtbrander  houtbranden voorbeelden

Met Pixelhobby kunt u prachtige schilderijen maken van uw eigen foto's, alle Pixelhobby materialen zijn bij ons online te bestellen. Wilt u liever een compleet pakket bestellen, wij hebben 100-en eigen gemaakte patronen die u als compleet pakket kunt bestellen.

Diamond Dotz en Diamond Painting

Diamond Painting is de nieuwe rage, wij leveren u hiervan verschillende merken, stuks voor stuk merken met een goede kwaliteit en service. Alle pakketten worden in een mooie cadeauverpakking geleverd.

 

  

Overige knutselmaterialen

Wij van Zomerspeelgoed.com staan bekend om zijn creatieve assortiment. Voor de kinderen hebben wij een groot assortiment aan strijkkralen (6 verschillende merken) en legpuzzels van Ravensburger. Met Pixelhobby kunnen kinderen vanaf 3 jaar al leuke patronen maken met de Pixel XL setjes, deze pixels zijn 4 x zo groot als de standaard pixels. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn de standaard pixels geschikt.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen: 0592-409825 of 06-27837449