Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Speelgoed kopen in Groningen

Speelgoed kopen in Groningen? Het leukste creatieve speelgoed besteld u online bij Zomerspeelgoed. Wij zijn gevestigd in Assen, 20 autominuten van Groningen.

U vindt bij ons in de webshop het leukste creatieve speelgoed voor kinderen en volwassenen. U kunt deze artikelen eenvoudig online bij ons bestellen. WIj leveren snel uit eigen voorraad en hebben een hoge klanttevredenheid.

Assortiment

Het assortiment dat u bij ons op de website vindt is heel divers: van creatief speelgoed ot handwerken en hobbyartikelen. Ook voor knutselen met kinderfeestjes hebben wij leuke aritkelen zoals Pixelhobby medaillons en Diamond Painting sleutelhangers maken.

Strijkkralen

Strijkkralen zijn ronde kunststoffen kralen waarmee leuke patronen en figuurtjes geknutselt wordt. U heeft bij ons keuze in 6 verschillende merken: Hama, Ses, Nabbi, PhotoPearls, Playbox en Perler. U kunt de strijkralen kopen in 3 verschillende formaten: mini-midi- maxi.

Pixelhobby

Pixelhobby is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Met de Pixel Xl kunnen de kleine kinderen al leuke patroontjes maken. De stnadaard Pixelhobby zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Maak met Pixelhobby leuke sleutelhangers en schilderijen van uw eigen foto's.

Sport en Spel

Sport en spel speelgoed voor kinderen koopt u eenvoudig online bij Zomerspeelgoed. Leuke spelletjes voor achter het huis en op het schoolplein. Springtouw, ballen stoepkrijt en BuitenSpeel spellen zijn een kleine greep uit ons assortiment.

Heeft u bij het bestellen hulp nodig? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Ons team is op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 18.00