Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Speelgoed kopen in Drenthe bij Zomerspeelgoed

Bij Zomerspeelgoed besteld u uw speelgoed eenvoudig online. Wij bieden u een groot assortiment aan van creatief speelgoed voor kleine en grotere kinderen. Zomerspeelgoed is o.a. gespecialiseerd in strijkkralen en Pixelhobby. Deze creatieve hobby's zijn prima geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Strijkkralen in 3 verschillende fomaten

Vanaf 3 jaar kan er al geknutseld worden met strijkkralen. Hiervoor worden de maxi ofwel jumbo strijkkralen gebruikt. Deze grotere strijkkralen hebben een diameter van 10 mm en zijn daardoor geschikt voor de kleine kinderhandjes.
De volgende stap zijn de midi strijkkralen voor kinderen vanaf ca. 6 jaar. Met de vele soorten grondplaten vormen kunnen de kinderen leuke patronen maken met de strijkkralen. Voor de oudere kinderen en volwassenen zijn de mini strijkkralen een leuke uitdaging. Deze zijn het kleinst van allemaal met een diameter van 2,5 mm.

Bekijk ons strijkkralen assortiment

 

Knutselen met kinderfeestjes

Het is elk jaar weer lastig om een leuk creatief kinderfeestje te organiseren voor uw zoon of dochter. Wij van Zomerspeelgoed willen u een aantal leuke ideeen en tips geven. Kent u de leuke Pixelhobby medaillons al? Hiermee maken de kinderen leuke seutelhangers waarbij ze keuze hebben uit vele soorten afbeeldingen. De eigen gemaakte sleutelhanger nemen ze mee naar huis en kunnen deze bevestigen aan hun tas, jas en fietssleutel.

 

Met porseleinverf laat u de kinderen een bord, mok of eigen spaarpot verven met mooie kleuren. Bij ons op de website vindt u setjes met poseleinstiften en leuke kinderspaarpotten waarop de kinderen hun eigen tekeningen kunnen schilderen.

Als 3e idee willen wij u de textielverven aandragen. Met textielstiften en textielverf kunnen de kinderen heel eenvoudig hun eigen tasje, pet, etui enz verven met mooie kleuren. De kinderen kunnen aan het einde van het verjaardagsfeestje hun eigen ontworpen kledingstuk mee naar huis nemen.