• Lorem ipsum

Foam klei

Foam Klei ofwel Foam Clay is populair bij kinderen én volwassenen. Maak de leukste creatief en figuurtjes met deze lichte boetseerklei. Super zacht, vlekt niet en droogt aan de lucht.

Toon:
Toon:

Foam Klei, Foam Clay boetseerklei voor kinderen

Bij Zomerspeelgoed vindt u de beste kwaliteit Foam Klei van Foam Clay. Foam klei is een ontzettende populaire boetseerklei bestaande uit kleine bolletjes. Het is licht in gewicht, licht lekker in de hand en is zeer makkelijk te verwerken. Dat is met name voor de kinderen erg handig.
Foam klei kan gebruikt worden voor het maken van figuurtjes en voor het bekleden van erg veel soorten ondergronden zoals styropor vormen, hout, papier-maché en terracotta. De kinderen kunnen hun eigen spiegel, spaarpot of houten doosje versieren en decoreren met de verschillende kleuren foam klei. De klei blijft goed aan de ondergrond plakken. Voor het maken van details en accenten is boetseergereedschap handig om te gebruiken.

 

Wanneer de kinderen klaar zijn met het knutselen stopt u de Foam Klei weer terug in de potjes. Als de deksel goed wordt afgesloten blijft de klei lang goed.

Eigenschappen van Foam Clay:

Super zacht
droogt aan de lucht
Vlekt niet
Gluten vrij
Uitstekende adhesie

 

   Foam Klei Kinderen Kopen

 

Knutselmaterialen om met Foam Klei te bekleden

Met Foam Clay kunt u en de kinderen heerlijk knutselen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. De boetseerklei kan op vele soorten materialen worden gebruikt. De klei hecht goed op: