• Lorem ipsum

aquabeads

Aquabeads Speelgoed - Maak met Aquabeads leuke figuurtjes en patronen. Bij Zomerspeelgoed besteld u ze eenvoudig online.

Toon:
Geen producten gevonden...

Aquabeads Speelgoed

Vinden uw kinderen het leuk om kralenwerkjes te maken met strijkkralen? Dan is de kans groot dat ze de unieke parels van Aquabeads ook leuk vinden. Met deze parels worden vergelijkbare kralenwerkjes gemaakt, maar dan net op een andere manier en net met een ander eindresultaat. Ideaal voor kids die regelmatig met strijkkralen spelen en nu eens kunstwerken willen maken met andere soorten kralen. 

De creativiteit ontwikkelen met Aquabeads

Het achterliggende doel van de parelpakketten van Aquabeads is het stimuleren van de creativiteit van kinderen. Met de parelpakketten kunnen uw kinderen verschillende soorten kunstwerken maken, zonder dat zij uw ondersteuning hierbij nodig hebben. Ze kunnen zelf een kunstwerk bedenken en deze direct maken met de unieke kralen van het merk, maar ze kunnen ook kunstwerken namaken van een afbeelding zoals Minni Mouse of figuren van Frozen. Daarnaast is het ook mogelijk om prachtige sieraden van de parels te maken. Wat voor kunstwerken de kids ook maken: met deze parels kunnen ze urenlang creatief bezig zijn.