Terug

  • Gratis verzending vanaf € 75,- (NL)
  • Zéér hoge klanttevredenheid
  • Ruim 16.000 Unieke Artikelen

kralen-en-rijgen

Kralen en rijgen- Knutselen met kralen en rijgen speelgoed voor het maken van sieraden en decoraties met houten kralen, letterkralen en kunststoffen kralen. Rijgkralen kopen doet u bij Zomerspeelgoed, particulieren, scholen, BSO en instellingen. Groot ass

kralen-en-rijgen

Kralen en rijgkralen kopen

Wilt u rijgkralen kopen voor de kinderen thuis op school, BSO of voor de kinderopvang? Bij Zomerspeelgoed koopt u deze eenvoudig online. Bij ons vindt u vele verschillende soorten kralen de geschikt zijn voor gebruik door kinderen voor het maken van leuke sieraden, decoraties en sleutelhangers. Door de kralen te rijgen kunnen de kinderen hun eigen kettingen en armbandjes maken met de kleuren en vormen die zij leuk vinden.
Heeft u vragen over ons assortiment? Wij zijn bereikbaar van 09.00 tot 18.00.

Kralen en rijgen assortiment

Ons assortiment met kralen en rijgen bestaat uit verschillende soorten rijgkralen: letterkralen, houten kralen, kunststof kralen, rijgborden en koord. Onze rijgkralen zijn geschikt voor gebruik op scholen. Vanaf de kleuterklassen kan met onze rijgkralen worden geknutseld.

Letterkralen

Letterkralen kunt u gebruiken voor het rijgen van een ketting of armband met uw naam erin. U heeft bij Zomerspeelgoed keuze uit houten letterkralen en kuststoffen letterkralen met verschillende diameters van 5 - 10 mm

Houten Kralen

Houten kralen worden op de basisschool en met name op de kleuterschool veel gebruikt voor het rijgen van kettingen. Bij Zomerspeelgoed koopt u houten kralen online en heeft u keuze uit grote en kleine houten kralen met verschillende kleuren.

Kunststof kralen

Kunststof kralen kunt u bij Zomerspeelgoed online kopen in voordelige en grotere verpakkingen met de ronde Kongo kralen, kunststoffen knopen en assortiment verpakkingen met verschillende vormen en kleuren rijgkralen.

Rijgborden

Rijgborden worden o.a. veel gebuikt als therapeutisch spelmateriaal waarbij de motoriek en de hand-oog coördinatie van de kinderen en volwassenen wordt getraind. U heeft bij Zomerspeelgoed keuze uit verschillende uitvoeringen waarmee met een speciale pen en koord patronen worden gemaakt.

Koord

Koord voor het rijgen van de houten kralen en kunststof kralen leveren wij in verschillende kleuren. U kunt de kleuren los bestellen, wij leveren deze snel uit eigen voorraad.

 

Voor wie zijn de rijgkralen?

Rijgkralen kunnen door iedereen worden gebruikt. Zowel de jongere kinderen en volwassenen. Met rijgkralen kunnen leuke sieraden en decoracties worden gemaakt zoals kettingen, armbanden en sleutelhangers.
Zomerspeelgoed levert de houten rijgkralen en kunststoffen rijgkralen veel aan scholen, BSO en instellingen. Grote voordelige verpakkingen met mooie kleuren en vormen kralen. Bekijk ons gehele assortiment en bestel eenvoudig online. Neem bij vragen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van 09.00 – 18.00.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zomerspeelgoed.com Kiyoh / 10 - 3286 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen