Terug

  • Gratis verzending vanaf € 75,- (NL)
  • Zéér hoge klanttevredenheid
  • Ruim 16.000 Unieke Artikelen

houten kralen

Houten kralen- Diverse soorten houten kinder rijgkralen om te knutselen met kinderen, het maken van leuke sieraden zoals kettingen en armbandjes. Zomerspeelgoed voor grote verpakkingen houten rijgkralen voor scholen, BSO, kinderopvang en instellingen.

Filters

houten kralen

Houten kralen, houten rijgkralen, kinderkralen

Houten kralen zijn één van de basis knutselmaterialen op scholen. Op de basisschool maken de kinderen op de kleuterschool en in de onderbouw hun eigen mooie kettingen door de houten kralen te rijgen met een koord of stukje touw. Het knutselen met deze houten kralen bevorderd de fantasie van het kind, de motoriek, kleurenkennis enz. Spelenderwijs leren ze heel veel wanneer ze hun eigen ketting rijgen.

Houten rijgkralen voor scholen

Houten rijgkralen worden met name in de onderbouw en bij de kleuters van de basisschool veel gebruikt. Zomerspeelgoed heeft voor scholen veel keuze in houten rijgkralen in verschillende vormen en kleuren. Bekijk ons kralen assortiment op onze website. Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van 09.00 - 18.00 en helpen u graag.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zomerspeelgoed.com 9 / 10 - 3286 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen