Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Legpuzzels met 1000 stukjes

Vindt u het leuk om puzzels te maken en maakt u het liefst puzzels met zo veel mogelijk stukjes, zodat u echt met een grote uitdaging start als u de puzzeldoos opent? Dan kunt u bij Zomerspeelgoed terecht voor legpuzzels met maar liefst 1000 stukjes. Geen puzzels die u in een mum van tijd heeft gemaakt, maar legpuzzels waar u voor langere tijd en met het gehele gezin plezier van heeft.

Ons puzzel assortiment

De legpuzzels van Zomerspeelgoed

Jan van Haasteren puzzel met 1000 stukjesZomerspeelgoed heeft verschillende soorten legpuzzels met 1000 stukjes. Zo kunnen liefhebbers van puzzelen een puzzel maken van Jan van Haasteren, maar vindt u in het aanbod van Zomerspeelgoed ook puzzels van That's Life. En vindt u het leuk om een puzzel te maken van een realistisch beeld, in plaats van een animatie? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de puzzel 'An Evening in Paris' of voor de puzzel 'After the Rain' van Gibson. Deze puzzels zijn niet alleen erg mooi, maar zeker ook een uitdaging om helemaal in elkaar te zetten.

Veel mensen denken dat puzzelen een winterse activiteit is, maar ook in de zomer is het erg leuk om uw favoriete puzzel in elkaar te zetten. Ga in de zomer aan de tuintafel puzzelen en u bent niet alleen lekker bezig met uw hobby, maar zit ook heerlijk buiten.

Koop uw favoriete legpuzzels bij Zomerspeelgoed

In het aanbod van Zomerspeelgoed vindt u vele verschillende soorten puzzels met 1000 stukjes van diverse merken zoals Jan van Haasteren en Ravensburger. Vindt u 1000 stukjes toch iets te veel voor een puzzel of zoekt u een puzzel die ook geschikt is voor jonge kinderen? Dan kunt u ook bij Zomerspeelgoed terecht voor verschillende soorten puzzels met 1000 stukjes. Puzzelen met 1000 stukjes is niet alleen leuk voor volwassenen, maar een puzzel met 1000 stukjes is ook geschikt voor (jonge) kinderen. Maak bijvoorbeeld een puzzel van 1000 stukjes met uw kinderen in de zomervakantie en u houdt de kinderen niet alleen lekker zoet, maar heeft ook een leuke activiteit als gezin.