Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Onze keurmerken en iDeal

 

thuiswinkel keurmerk logo

Thuiswinkel Keurmerk

Steeds vaker worden producten op afstand afgenomen. Bij een ‘overeenkomst op afstand’ is er geen fysiek contact tussen u als consument en de betreffende ondernemer. Door deze afwijkende omstandigheden gelden er aanvullende regels.

Bedrijven die aangesloten zijn bij het Thuiswinkel Keurmerk voldoen aan deze wet- en regelgeving.

   
ideal logo

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

   

safe 2 shop logo

 

 

 

Safe 2 shop

Safe 2 Shop is een webwinkel keurmerk dat de aangesloten webwinkels op verschillende punten keurt:

* algemene punten
* informatie voorziening
* klantenservice
* voorwaarden en privacy
* gegevens beveiliging

Alle webwinkels vermeld op "Safe 2 Shop" zijn door ons gecontroleerd op deze belangrijke punten zodat u zeker bent dat u veilig kunt winkelen. Wij geven de uitkomst van onze keuring van de webshops weer in de vorm van een stervermelding (1 ster = slecht, 5 sterren = uitstekend)

   

ok keurmerk mkbok logo

 

MKBOK

Voor u betekent het mkbOK keurmerk, dat u weet met wie u zaken doet. De mkbOK gecertificeerde ondernemer en zijn website(s) voldoen aan de keurmerkcode. De onderneming is bekend bij de Stichting, inclusief alle gegevens van de bestuurders. Verder heeft de keurmerkhouder toegezegd dat hij bij eventuele geschillen zal meewerken aan de geschilbemiddeling door Stichting MKB en Internet of de uitspraak van de geschillencommissie www.geschilonline.nl zal nakomen.

 
 
 

Thuisvergelijker

Thuisvergelijk Goedkoop online winkelen Webshop gids met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties