Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

In 2006 zijn wij (André en José Zomer) gestart met onze website Zomerspeelgoed.com. Wij zijn destijds gestart met een klein assortiment en zijn inmiddels doorgegroeid naar een bedrijf die groot is in creatief speelgoed en hobbymaterialen. Naast particulieren hebben vele scholen, praktijken, bedrijven en instellingen in onze klantenbestand.

Vele artikelen kunnen als therapie materiaal worden gebruikt voor het trainen van bijvoorbeeld de fijne en grove motoriek.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en leveren daarom producten van goede kwaliteit. Goede en persoonlijke service vinden wij als webwinkel essentieel, dit resulteert in een hoge score bij onze klanttevredenheid waar wij erg trots op zijn.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

Wekelijks wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe artikelen.

U kunt bij ons bestellen via de website, per mail of telefonisch. Na verzending van uw pakket ontvangt u van ons een aparte email met uw tracktrace gegevens. U kunt hierdoor uw pakket volgen en eventueel; aangeven dat u uw pakket liever bij een pakketshop bij u in de buurt wilt laten afleveren.

Indien uw bestelling per envelop verzonden kan worden, ontvangt u de eventuele teveel betaalde verzendkosten van ons terug. Dit verschil wordt binnen een aantal werkdagen aan u gecrediteerd.

Service vinden wij zeer belangrijk. Indien nodig komen we het liefst telefonisch, en dus persoonlijk, in contact met onze klanten.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op:

 

André en José Zomer