Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

PhotoPearls strijkkralen

Met strijkkralen kunnen de kids allerlei soorten kunstwerken maken. Denk hierbij aan werkjes die ze na kunnen maken van een afbeelding, maar ook aan kunstwerken die rechtstreeks uit de eigen fantasie komen. Door de kralen van PhotoPearls aan te schaffen, kunnen de kinderen wel hele bijzondere kunstwerken maken. Meer over deze bijzondere kralen, leest u op deze pagina. 

Bekijk ons PhotoPearls strijkkralen assortiment

Maak een foto naar keuze na met unieke kralen

Spelen uw kinderen regelmatig met kralen om te strijken, maar hebben ze ondertussen bijna alle kunstwerken wel een keer gemaakt? Verras uw kinderen dan met een pakket van PhotoPearls. Met de kralen van dit merk maken de kinderen namelijk niet zomaar een kralenkunstwerk, maar kunnen ze een eigen foto namaken. Denk hierbij aan een foto van het gezin, maar ook aan een foto van de hond, van een mooi landschap op vakantie en ga zo maar door. En is het kunstwerk helemaal af? Dan strijkt u de kralen eenvoudig en snel vast en kunt u het kunstwerk van uw kind aan de muur ophangen. Extra leuk als het om een herkenbare foto van het gezin gaat! 

Zomerspeelgoed.com: dé webwinkel voor creatieve kids

Zomerspeelgoed.com verkoopt niet alleen unieke kralen om te strijken, maar heeft ook vele andere knutselbenodigdheden in het online aanbod. Zoekt u het perfecte cadeau voor uw creatieve zoon of dochter? Dan helpen wij u graag door de meest creatieve cadeaus aan te bieden in onze online shop. U kunt een uniek kralenpakket geven om een foto naar keuze na te maken, maar wij hebben ook vele andere soorten speelgoed en leuke knutselspullen.

Meer weten over onze strijkkralenpakketten of een ander creatief product in ons online aanbod? Neem dan zeker contact met ons op, zodat wij al uw vragen over onze producten kunnen beantwoorden.