Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Pixelhobbywinkel voor al uw Pixelmaterialen

Wij zijn de gespecialiseerde webwinkel voor Pixelhobby. U kunt bij ons alle benodigde Pixelhobby materialen online bestellen. Wij leveren u de basisplaten, pixelmatjes, Pixelhobby lijsten en handige accessoires zoals opbergbakjes en uit voorraad.

Wat is Pixelhobby?

Met Pixelhobby maakt u met kleine gekleurde pixels leuke schilderijen. U kunt van uw eigen foto eenvoudig een Pixelhobby patroon maken. U kunt de patronen ook als complete pakketten bij Pixelhobbywinkel online kopen.
Met behulp van een patroon legt u de gekleurde pixels op de juiste plaats op een transparante basisplaat. De transparante basisplaat legt u op het patroon, deze heeft een schaal van 2 op 1. Met behulp van 4 verschillende tekentjes wordt en deelpatronen aangegeven welke kleuren pixels u waar moet leggen. Stap voor stap ziet u het patroon tevoorschijn komen. De pixels hebben een afmeting van 2 x 2 mm. Hoe groter een patroon hoe meer details erin verwerkt kunnen wordt, hoe mooier het resultaat zal zijn.

 Deelpatroon Pixelhobby


Vanaf 1 basisplaat zijn er al leuke patronen voor kinderen verkrijgbaar. Deze kunt u als patroon met de basisplaat en pixelmatjes kopen en als Pixelhobby geschenkverpakkingen, hierin zit als extra materialen een kunststof pincet en een gekleurd kunststof lijst. De setjes hebben leuke aansprekende patronen kinderen zoals dieren en bloemen.

 

Pixelhobby XL

Sinds een aantal jaren heeft Pixelhobby zijn assortiment uitgebreid met Pixelhobby XL. Zoals de naam als doet vermoeden: dit is de grotere versie van de “standaard” Pixelhobby. De Pixel XL pixels zijn 4 x zo groot als de gewone pixels. Deze grote Pixels zijn met name geschikt voor de kleine kinderhandjes vanaf 3 jaar.
Met de Pixel XL kunnen leuke patronen worden gemaakt, zoals met de Pixelhobby XL geschenksetje, Pixel XL kubus setjes en Pixel XL startsetjes. In het voorbeeldboekje XL kunnen de kinderen de patronen eenvoudig zelf maken, de transparante basisplaat kan 1 op 1 op het patroon worden gelegd. Bekijk hier ons assortiment met Pixelhobby XL.

  

Pixelhobby medaillons voor het maken van coole sleutelhangers.

Kent u de medaillons van Pixelhobby al? Hiermee maken de kinderen hun eigen coole sleutelhanger. Met de medaillons startsetjes wordt 1 patroon gemaakt. De kinderen hebben keuze uit verschillende patronen zoals een paard, flamingo, aap, hond en papegaai. Als het patroontje klaar is maak je het kettinkje eraan vast en de kinderen hebben hun eigen coole sleutelhanger gemaakt.

 

Pixelhobbywinkel staat voor:

Meer dan 500 eigen gemaakte Pixelhobby patronen
Goede en persoonlijke service
Snelle Levering
Hoge klanttevredenheid