Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Puzzels kopen

Bij zomerspeelgoed denkt u misschien niet direct aan puzzels. Toch kan het heerlijk ontspannend zijn om op een regenachtige zomerdag een paar uur te puzzelen of om een mooi exemplaar te leggen met uw (klein)kinderen. En wat denkt u van een extra groot exemplaar om in de tuin mee te spelen wanneer het weer wel meezit? Puzzelen kan altijd!

Ons puzzel assortiment

Uitdaging

Puzzel kopen van Jan van HaasterenTegenwoordig kunt u puzzels kopen in alle soorten en maten. Die van Jan van Haasteren vormen een uitdaging voor de meest fervente puzzelaar, met hun humoristische, gedetailleerde afbeeldingen en hun flinke formaat. Ze zijn ook van mooie kwaliteit: zo is de naad tussen de verschillende stukjes nauwelijks zichtbaar.

Is dit voor u nog niet genoeg, dan kunt u ook kiezen voor Ravensburger. Van dit merk kunt u puzzels kopen van duizenden stukjes. De grootste bestaat zelfs uit meer dan dertigduizend stukjes! Als u daar geen sombere zomerdag mee door komt...! Bovendien zijn de afbeeldingen die Ravensburger biedt vaak indrukwekkend.

Voor de kinderen

Heeft u (klein)kinderen waar u mee wilt puzzelen? Ook voor hen is er een ruime keus. Zo kunt u puzzels kopen van hun favoriete personage. Succes verzekerd! Of kies een vloerpuzzel, een houten exemplaar met knopjes erop voor de allerkleinsten of een doos waarin zowel een puzzel als een memospel zit. Kinderen van een jaar of vier, vijf beleven hier veel plezier aan.

Zomerspeelgoed.com: het hele jaar door uw speelgoedspecialist

Bij Zomerspeelgoed.com kunt u al deze soorten kopen. Ook vindt u hier handige extra's, zoals een sorteerbox. Maar de collectie bevat tevens andere spellen, materialen voor uw hobby en (buiten)speelgoed. Het assortiment is dus breed gesorteerd. Bekijkt u op uw gemak de gehele collectie.

Neem ook eens een kijkje bij de blogs. Handig om inspiratie op te doen voor uw hobby of voor tips voor een verjaardagscadeau! Als u vragen heeft dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Zomerspeelgoed.com staat het hele jaar voor u klaar!