Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Pyrografie

Er zijn verschillende manieren om hout te bewerken. Eén van de manieren om hout een unieke uitstraling te geven, is door middel van pyrografie. Dit betreft het toevoegen van een tekst of afbeelding op een stuk hout door gebruik te maken van een heet instrument. U neemt een stuk hout, u neemt het juiste instrument en u kunt de leukste teksten en de mooiste afbeeldingen op het hout zetten. Erg ontspannend en leuk om te doen, maar ook zeker een verrijking voor uw interieur. 

Bekijk ons hout en houtbranders assortiment

Zomerspeelgoed.com: alle benodigdheden voor pyrografie

houtbrandersZomerspeelgoed.com is gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten spullen om heerlijk creatief mee te zijn. U kunt bij ons strijkkralen en stempels kopen, maar ook borduurpakketten en pixelhobby artikelen. Ook verkopen wij alle benodigdheden die u nodig heeft om teksten en afbeeldingen op hout te branden. Denk hierbij aan het hout zelf, maar ook aan stempels om gemakkelijk afbeeldingen in het hout te branden, verschillende soorten houtbranders, kleurpotloden, verschillende soorten houtbrand voorbeeldboekjes en zelfs complete pakketten om hout te bewerken. 

Vindt u het leuk om teksten en afbeeldingen op stukken hout te zetten, om zo uw eigen kunstwerkjes te maken? Dan vindt u in ons aanbod alles wat u nodig heeft om de mooiste houten kunstwerkjes te maken, wat u ook op het hout wilt zetten.

Zomerspeelgoed.com: uw knutselspecialist

Vindt u het heerlijk om creatief bezig te zijn in uw vrije tijd? Dan vindt u in ons online assortiment alle benodigde spullen om uw hobby uit te oefenen. Zoekt u een geschikt cadeau voor een creatieveling? Dan slaagt u gegarandeerd in onze online shop met alle spulletjes om heerlijk te knutselen. Meer weten over ons online aanbod? Dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij al uw vragen over ons assortiment kunnen beantwoorden.