Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Ravensburger puzzel kopen

Puzzels zijn iets waarmee jong en oud zich bezig kan houden. De afdrukken worden op papier of hout gemaakt, waarna ze met een speciaal mes in stukjes worden gesneden. Het is dan de uitdaging om de afbeelding weer op de juiste manier in elkaar te zetten. Ze zijn zowel educatief als voor vermaak geschikt en bestaan in verschillende moeilijkheidsgraden.

Hierbij kan het aantal stukjes, het soort afbeelding of de vorm van de stukjes meespelen. Ze bestaan in allerlei verschillende types, van simpele kinderpuzzels tot enorme panorama's met duizenden stukjes. En door de vele onderwerpen, vormen en stijlen is het een mooi tijdverdrijf voor iedereen.

Ons puzzel assortiment

Ravensburger

Ravensburger puzzel met 9000 stukjesRavensburger is wereldberoemd als fabrikant van spellen en puzzels. Het werd in 1883 door Otto Maier in Duitsland opgericht en heeft inmiddels fabrieken in meerdere landen.

De materialen en gereedschappen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de stukjes altijd perfect in elkaar passen, of het nu een kinderpuzzel met enkele tientallen delen of een legpuzzel met 10.000 stukjes betreft. Ravensburger producten zijn natuurlijk in alle speelgoed- en spellenwinkels te koop, maar vooral online vindt u alles wat het grote assortiment te bieden heeft.

Online kopen

Wanneer u ervoor kiest om online uw aankoop te doen, kijk dan eens bij speelgoed- en hobbywinkel Zomerspeelgoed.com. Wij voeren een breed assortiment aan puzzels, buitenspelletjes en gezelschapsspellen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor knutselmaterialen en voorraden voor uw hobby. Het bestellen gaat gemakkelijk en snel, en wij leveren een persoonlijke service.

Wij leveren puzzels van diverse merken, waarbij de producten van Ravensburger natuurlijk ruim vertegenwoordigd zijn. U kunt op de website aan de linkerkant uw zoekopdracht verfijnen voor uw gewenste keuze. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid. Neem gerust contact op als u iets speciaals zoekt of verder nog vragen heeft!