Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Schoolmaterialen

U heeft gezocht op schoolmaterialen en u heeft ons daarmee gevonden. Leuk dat u op onze website komt kijken naar ons veelzijdig assortiment aan schoolmaterialen. Zomerspeelgoed is uw online hobbywinkel, wij leveren naast particlieren ook aan scholen, BSO en kinderopvang.  Wij bieden u een breed assortiment aan met creatieve schoolmaterialen voor de kleine kinderen uit de kleuterklassen en onderbouw en voor de oudere kinderen in de bovenbouw.

Creatieve knutselmaterialen

Op de lagere school wordt erg veel geknutseld. Met knutselen wordt spelenderwijs de motoriek bevorderd, leren de kinderen kleuren en vormen te herkenen en zich te concentreren tijdens het knippen en plakken. Bij knutselen worden er vele verschillende knutselmaterialen gebruikt. Hierbij kunt u denken aan knutselvilt, knutselhoutjes zoals ijslolliestokjes en knutselpapier. Wij van Zomerspeelgoed kunnen hierbij uw leverancier zijn van mooie knutselmaterialen voor basisonderwijs en speciaal onderwijs.

 

  Viltlapjes   knutselhoutjes scholen

Strijkkralen voor scholen

Om een voorbeeld te noemen van creatieve materialen die u bij ons op de website kunt vinden zijn strijkkralen. Naast het “standaard” formaat strijkkralen van Ø 5 mm hebben wij ook een uitgebreid assortiment van de grote maxi strijkkralen, deze hebben een diameter van Ø 10 mm en zijn voor de kleine kinderen beter vast te pakken. De merken strijkkralen die wij verkopen zijn Hama, SES, Playbox, Nabbi en PhotoPearls. Met name Playbox heeft een zeer aantrekkelijk geprijsd assortiment aan midi en maxi strijkkralen. Playbox heeft losse kleuren midi strijkkralen in grote verpakkingen met 6000 stuks. Daarnaast ook grote verpakking maxi strijkkralen met 1000 stuks in verschillende kleuren.

Bekijk hier al onze merken en formaten strijkkralen.

  

Hama maxi voorbeeld1     strijkkralen voor scholen

 

Houtbranders voor technieklessen en handvaardigheid op school

Voor de handvaardigheid- en technieklessen voor de oudere kinderen in de bovenbouw is het knutselen met houtbranden altijd goed voor succes. Op eenvoudige wijze kunnen de kinderen onder begeleiding met een houtbrander leuke patronen en figuren in hout tekenen. Wij kunnen u eenvoudige houtbranders voor beginners leveren tot semi- en professionele houtbranders uit de Brenn Peter serie van Hobbyring. Bekijk hier ons gehele assortiment aan houtbranders.

 houtbranders  Houtbrander winkel Assen, Drenthe

 

Wij van Zomerspeelgoed willen u graag helpen, neem gerust contact met ons op: 06-27837449