Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Spellen voor op reis

Veel mensen zijn op het moment al druk bezig met de voorbereidingen voor de vakantie. Het wordt buiten steeds warmer, de dagen duren langer en de zomervakantie komt dichterbij. Heerlijk om er met elkaar op uit te trekken, nieuwe streken te verkennen en vooral om echt te ontspannen. Een uitstekende manier om helemaal tot ontspanning te komen, is door middel van het spelen van een spellen. Uiteraard is het erg onhandig om grote dozen met spelletjes mee te nemen, maar dat is ook niet nodig.

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden als het gaat om kleine en praktische spellen. Kies dan voor reisspellen. Deze spelletjes zitten in een kleine compacte doos en zijn daardoor prima mee te nemen op reis. Ook onderweg kunnen deze spelletjes goede diensten bewijzen. Met Autobingo, Ses Autoplakkers Dierentuin, wie is het of wat dan ook zijn de kinderen vast en zeker een hele poos zoet.

Ons assortiment spellen op reis

Handige en leuke spelletjes voor op reis

Spellen voor op reis (pim pam pet)Of je nu een vakantiehuisje, een hotelkamer of een bungalowtent hebt gehuurd, samen een spelletje spelen is altijd leuk. Tijdens de vakantie vinden veel mensen het belangrijk om meer aandacht aan elkaar te geven en dat kan prima tijdens bijvoorbeeld een potje Pim Pam Pet of Carcassonne. Zeker tijdens een spelletje Pim Pam Pet kun je enorm met en om elkaar lachen. Of neem de reiseditie van Mens Erger Je Niet mee.

Tijdens het spelen van dat spel denk je echt niet meer aan je werk of school, maar gaat het alleen nog maar om winnen. Ook voor de denkers is er genoeg te kiezen om mee te nemen op reis. Wat denk je van het reisspel Schaken of je laat je hersens kraken tijdens een potje Stratego Original. Mooi weer is belangrijk tijdens de vakantie, maar dat kun je niet bestellen. Het meenemen van leuke spellen is iets waar je zelf de regie over hebt.

Zomerspeelgoed

Veel mensen hebben wel een aantal reisspellen in de kast staan. Toch is het leuk om elke vakantie weer iets nieuws mee te nemen. Een nieuw spel zorgt voor nieuwe uitdaging. Originele en oude bekende reisspellen koop je zeer eenvoudig bij Zomerspeelgoed. Je vindt hier een uitgebreid assortiment en de service is uitstekend. Misschien ben je van plan om meerdere items aan te schaffen. In dat geval kun je waarschijnlijk besparen op de portokosten, want boven een bedrag van 75 euro is het verzenden gratis. Kijk eens rustig rond op de website en bedenk alvast hoe gezellig jullie straks tijdens de vakantie bezig zijn.