Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Zomerspeelgoed uw online spellenwinkel

Bij Zomerspeelgoed besteld u eenvoudig online al uw spellen en puzzels. Wij leveren snel vanuit eigen voorraad (99%) U bent bij ons aan het juiste adres voor bordspellen, gezelschapsspellen, kaartspellen, legpuzzels, sport en spel enz. Wij leveren u spellen en legpuzzels.

Kinderspellen

Voor (kleine) kinderen is het spelen van spelletje niet alleen leuk, het is ook erg leerzaam voor ze. Het bevorderd o.a. de motoriek, geduld, inzicht van het kind. Veel ouders spelen spelletjes met hun eigen kinderen. Samen aan tafel, dit geeft veel plezier voor het gehele gezin! Ook opa en oma's brengen vele uren door met het spelen van spelletjes met hun kleinkinderen. Neem bij het logeren je eigen favoriete spel mee.

Wij bieden u een steeds groter wordend assortiment aan kinderspellen voor de kleinsten onder ons van diverse merken zoals Jumbo, Ravensburger, 999 Games.  Skip Bo Junior, Wie is het? Scrabble Junior zijn een paar voorbeelden.

Bekijk ons kinderspellen assortiment

Gezelschapsspellen

Er zijn vele soorten gezelschapsspelletjes op de markt. Bordspelletjes zijn hier een voorbeeld van, zoals Out of Mini, Stratego. Met z'n allen rondom de grote eettafel, het spel in het midden van de tafel en spelen maar met het gehele gezin. Buiten dat dit gezellig is, geeft dit ook een band met de gezinsleden.

Over het algemeen hebben de mensen vele soorten gezelschapsspellen in huis, meestal worden deze als cadeau gegeven op een (kinder) verjaardag, met Sinterklaas of Kerst. Door de jaren heen is er inmiddels al een aardige verzameling opgebouwd. Vaak worden de spelletjes door de kinderen meegenomen als ze uit huis gaan. Het leuke gevolg hiervan is dat zij met hun eigen kinderen de spelletjes gaan spelen waarmee ze vroeger zelf speelden!

Ook komt het voor dat de spelletjes in het ouderlijkhuis blijven liggen. Als de kleinkinderen langskomen worden de oude spelletjes weer tevoorschijn gehaald en spelen de opa en oma's weer met deze spelletjes met de kinderen. Dit haalt vele leuke herinneringen naar boven.

Bekijk ons gezelschapsspellen assortiment

Bij Zomerspeelgoed koopt u eenvoudig online de leukste spellen