Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Spelmateriaal voor kinderopvang

Het spelen van verschillende soorten spelletjes is erg belangrijk voor kinderen. Het leert kinderen niet alleen om samen te werken, maar ook om zich te uiten, met andere kinderen te spelen en hun creativiteit in te zetten. Door spel- en hobby materiaal voor uw kinderopvang aan te schaffen, kunnen de kids van uw opvang spelenderwijs leren. Het spel- en hobby materiaal is goed voor de ontwikkeling, maar is ook gewoon erg leuk om mee te spelen.

Bekijk ons kralen assortiment

Spelmateriaal voor binnen

educatief speelgoed kinderopvangHelaas is het niet altijd mooi weer in Nederland. Regent het of is het te koud om naar buiten te gaan met de kinderen, dan gebruikt u ons hobby materiaal voor binnen om lekker binnen te spelen. Speciaal voor de kinderen op uw kinderopvang, bieden wij verschillende soorten hobbymaterialen voor binnen aan. Denk hierbij aan verschillende soorten rijgkralen. In de kinderopvang en onderbouw worden kralen veel gebruikt omdat het de kleine motoriek en kleuren kennis bij kinderen bevorderd. Zomerspeelgoed.com heeft een breed assortiment aan kralen. Zoals bijvoorbeeld knunstof kralen, houten kralen en verschillende soorten strijkkralen

Spelmateriaal voor buiten

In de warme zomermaanden kunt u lekker naar buiten met de kinderen. Om ook hier spelenderwijs te kunnen leren, koopt u ons spelmateriaal voor buiten. Wij hebben spelmateriaal voor kleinere groepen, maar ook voor grotere groepen kinderen. En omdat ons spelmateriaal ook geschikt is voor de jongste kinderen, kunt u in onze online shop ook prima slagen voor uw kinderopvang.

Spelenderwijs leren met Zomerspeelgoed.com

Zomerspeelgoed.com helpt u graag om de kinderen op uw kinderopvang spelenderwijs te laten leren. Koop ons binnen- of buitenspeelgoed en de kids kunnen niet alleen lekker spelen, maar ze leren hier onbewust ook nog van. Naast speelgoed verkopen wij ook diverse knutselmaterialen, waarmee de kinderen de mooiste kunstwerkjes kunnen maken. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.