Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Maxi strijkkralen kopen

Strijkkralen zijn een speciaal soort kralen die al vele jaren gebruikt worden om leuke kunstwerken mee te maken. U kunt uw kinderen helemaal vrij laten in het maken van kunstwerken door hen blanco grondplaten zonder vorm te geven, maar het namaken van een voorbeeld kunstwerk is ook mogelijk met de speciale kralen. Is het kunstwerk af, dan gebruikt u de strijkbout om de kralen aan elkaar te laten smelten. Een leuke middagbesteding voor de creatieve kids, met een leuk eindresultaat in de vorm van een eigen kunstwerkje. 

Bekijk ons strijkkralen assortiment

Maxi kralen: uitermate geschikt voor jonge kinderen

Hama maxi voorbeeld1Strijkkralen worden in diverse maten aangeboden. Zo kunt u mini en midi kralen kopen voor wat oudere kinderen, maar kunt u voor jongere kinderen beter maxi kralen aanschaffen. Dit zijn de grootste formaat kralen die de kids kunnen gebruiken om werkjes mee te maken en die net zoals de mini en midi kralen vastgemaakt worden met een strijkbout. 

Heeft u gemerkt dat de kleinere formaat kralen net iets te klein zijn voor uw peuter of kleuter en dat uw kind hierdoor moeite heeft om de kralen vast te houden? Dan kunt u deze grotere kralen in diverse kleuren aanschaffen. Omdat de kralen groter zijn, kunnen kleine kinderen ze beter vasthouden en dit maakt het maken van een kunstwerkje met de grotere kralen veel gemakkelijker. 

Zomerspeelgoed.com: speelgoed en knutselspullen voor alle leeftijden

Zomerspeelgoed.com verkoopt niet alleen verschillende soorten speelgoed, maar ook allerlei knutselspulletjes. Vindt uw kind het leuk om creatief bezig te zijn en wilt u deze creatieve hobby ondersteunen als ouder? Dan heeft Zomerspeelgoed.com alle benodigdheden voor de favoriete hobby van uw zoon of dochter. Van kralen in verschillende kleuren tot grondplaten, borduurgarens en spullen om sieraden mee te maken: u vindt het in ons grote aanbod.