Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Midi strijkkralen kopen

Bijna ieder kind vindt het leuk om te doen: kunstwerken maken met strijkkralen. Niet alleen omdat ze met kralen zo veel verschillende kunstwerken kunnen maken, maar ook omdat de werkjes van de kralen leuk zijn om weg te geven aan papa, mama, opa, oma of een vriendje of vriendinnetje. Wilt u uw kind stimuleren op deze manier creatief bezig te zijn? Schaf dan midi strijkkralen en grondplaten aan bij Zomerspeelgoed.com en uw kind heeft alles in huis om de leukste kunstwerken te maken. 

Bekijk ons strijkkralen assortiment

De kralen van Zomerspeelgoed.com

Zomerspeelgoed.com heeft een groot aanbod met verschillende soorten kralen om te strijken. De midi kralen zijn de middelste maat kralen om vast te strijken met een strijkbout, maar u kunt ook mini of maxi kralen kopen bij Zomerspeelgoed.com. Voor welke maat kralen u ook kiest: u heeft de keuze uit verschillende kleuren. Door meerdere kleuren aan te schaffen, geeft u uw kind alles wat hij of zij nodig heeft om lekker creatief bezig te zijn. 

Zomerspeelgoed.com vindt het belangrijk om alleen hoge kwaliteit producten te verkopen en daarom zijn al onze kralen en grondplaten van gerenommeerde hobby merken met vele jaren ervaring. Denk hierbij aan merken als Hama en Nabbi, maar ook aan merken als Perler en PhotoPearls. Afhankelijk van uw voorkeuren bij het aanschaffen van kralen en het budget dat u heeft, kiest u de kralen die bij u passen. 

Zomerspeelgoed.com: ook voor andere hobby artikelen

Zomerspeelgoed.com is niet alleen een online speelgoedwinkel, maar heeft ook alles voor de creatieve knutselaar. Zo kunt u bij Zomerspeelgoed.com niet alleen verschillende soorten kralen aanschaffen, maar ook producten als borduurpakketten en stempels. Alles wat u nodig heeft voor een gezellige middag aan de knutsel met de kids, vindt u in het grote online aanbod van Zomerspeelgoed.com.