Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Strijkkralen strijken

Strijkkralen zijn kralen die u in een bepaalde vorm kunt leggen, om ze vervolgens vast te strijken met een strijkijzer. Het zijn kralen waar de kids heerlijk creatief mee kunnen zijn en alles mee kunnen maken wat ze willen maken. Het is mogelijk om een voorbeeldje na te maken met de kralen, maar uiteraard kunnen de kinderen ook zelf aan de slag met de bijzondere kralen. Een goede manier om de creativiteit van kinderen tot uiting te brengen én een leuke activiteit voor de kids. 

Bekijk ons strijkkralen assortiment

Strijkkralen cadeau geven 

Kent u een kind dat het heerlijk vindt om kralen te strijken? Dan kunt u hem of haar een nieuw pakket met kralen geven. Door een nieuw pakket met kralen te geven, geeft u het kind de mogelijkheid om nieuwe creaties te maken met de bijzondere kralen. 

Zomerspeelgoed.com heeft een groot aanbod met verschillende soorten kralen. U kunt kiezen uit mini-, midi-, en maxi strijkkralen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kleinere pakketten met kralen, maar ook voor grotere pakketten waar de kinderen uren zoet mee zijn. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren, kiest u zelf een pakket met kralen om cadeau te geven. 

Zomerspeelgoed.com: alles voor de creatieveling

Zomerspeelgoed.com heeft niet alleen kralen in het online assortiment, maar verkoopt ook andere spullen om lekker mee te knutselen. Denk hierbij aan stempels, verf, klei en zelfs alle benodigdheden om te borduren of te breien. Zoekt u een cadeau voor een creatief kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u zelf creatief en zoekt u altijd nieuwe spullen om mee te knutselen? Dan kunt u uiteraard ook een aankoop doen in onze online shop. 

Meer weten over onze kralen of over de andere producten in ons aanbod? Neem dan direct contact met ons op, want wij helpen u graag.