Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Strijkkralen winkel, uw strijkkralen specialist

Strijkkralen zijn kralen die speciaal ontwikkeld worden om lekker mee te knutselen. Zowel grote als kleinere kinderen kunnen de kralen gebruiken om mooie kunstwerken te maken, uit een voorbeeldboekje of door hun eigen fantasie te gebruiken. Wilt u strijkkralen kopen voor uw kind? Dan bent u bij Strijkkralenwinkel.nl aan het juiste adres.

Bij ons heeft u keuze uit maar liefst 6 verschillende merken strijkkralen, uniek in Europa!

Strijkkralenwinkel.nl: een groot aanbod strijkkralen

Strijkkralenwinkel.nl is gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten strijkkralen. In ons aanbod kralen vindt u enkel de producten van de beste merken, zoals Hama, Perler, Nabbi, PhotoPearls, Playbox en Ses. Ook worden de kralen in ons aanbod in diverse maten aangeboden. De mini kralen zijn uitermate geschikt voor wat grotere kinderen, terwijl de midi en maxi kralen ook gemakkelijk vast te houden zijn door de allerkleinste handjes. Tot slot worden onze kralen aangeboden in diverse kleuren, zodat de kids er alle mogelijke kunstwerken mee kunnen maken.

Losse kleuren Maxi strijkkralen van Playbox

Maxi strijkkralen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Spelenderwijs leren ze al knutselend de kleuren herkennen en wordt hun fijne motoriek bevorderd. Playbox heeft nu ook de

maxi/jumbo strijkkralen in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar in verpakkingen met 1000 stuks. Ideaal voor scholen en grootverbruikers.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op