• Lorem ipsum

transfermarker

Breng met de TransferMarker uw prints over op leer, hout, kruk, karton, keramiek enz.

Toon:
Geen producten gevonden...

Transfermarker


Met de TransferMarker is het nu wel erg eenvoudig om uw leuke patronen en print over te brengen op verschillende ondergronden zoals hout, leer, kurk, keramiek, katoen enz Zonder te hoeven knoeien met verf maakt u nu in een handomdraai leuke coole en persoonlijk cadeautjes met de TransferMarker.

Wat is een TransferMarker?

Een TransferMarker neemt u veel werk uit handen. Bent u wel creatief, maar wilt u niet teveel tijd hoeven steken in het maken van leuke teksten, patronen en prints? Dan is deze TransferMarker uw grote vriend!
Met de TransferMarker maakt u uw unieke creatief op ondergronden zoals hout, kurk, katoen, keramiek enz. Deze speciale Marker lost de inkt van een LASERPRINTER op. U print uw patroon, tekst of foto uit met een laserprinter.
Het papier met het patroon legt u "op de kop", dus met de inktzijde op uw ondergrond. Met de TransferMarker gaat u hier overheen "kleuren", u ziet direct dat de inkt op de ondergrond afgedrukt gaat worden. Met een hard voorwerp zoals een lepel gaat u nog even stevig over het patroon heen wrijven.

Klaar is uw creatie!