Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Verzenden & Retouren

 

Wij verzenden uw pakketzending in Nederland en Belgie binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling op het door u opgegeven afleveradres. Dit geldt voor artikelen die uit voorraad leverbaar zijn. Indien artikelen voor u besteld moeten worden, houdt Zomerspeelgoed.com u op de hoogte van de levering.

Nederland

   
Bestellingen tot € 75,00 € 3,99
Bestellingen vanaf € 75,00 Gratis
Envelopzending € 3,99
Rembourszending toeslag € 18,50

 

Belgie

Bestellingen tot € 100,00 € 7,99
Bestellingen vanaf € 100,00 gratis
Envelopzending afhankelijk van gewicht
   

Germany

Bestellung bis € 50,00 € 7,99
Bestellung ab € 50,00 bis € 150,00 € 5,99
Bestelling ab € 150,00 Kostenlos

 

Shipping to other countries:

It's possible to send orders to all countries around the world. Send us an email and we make an offer for transport. The costs depends on the destination, volume and weight.

 

Levertijden:

 

Zomerspeelgoed.com streeft ernaar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Dit geldt voor zowel Nederland als België. Bestellingen onder vooruitbetaling worden verzonden na ontvangst van de betaling.

Bestellingen zelf afhalen: Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Assen. Hiervoor dient u met zomerspeelgoed.com een afspraak te maken. Dit kan per email of telefonisch.

Let op: u kunt bij afhalen een keuze maken om contant te betalen of via iDeal. (geen pin, geen creditcard)


Betaalmethoden:

Zomerspeelgoed.com kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling.


1. Vooruitbetaling:

U kunt het totaalbedrag overmaken naar NL 57INGB 0002482291, t.n.v. zomerspeelgoed.com te Assen. Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan zomerspeelgoed.com

BIC: INGBNL2A
IBAN: NL 57INGB 0002482291

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

2. Rembours:

U betaald rechtstreeks aan de GLS medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de GLS medewerker langs komt. Treft de GLS medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de GLS medewerker een bericht om contact op te nemen en een afspraak te maken dat het pakket opnieuw bij u wordt aangeboden en een dag dat het u uitkomt. Het is ook mogelijk om aan GLS een nieuw adres op te geven waar het pakket u opnieuw wordt aangeboden. Tevens wordt u pakket 5 dagen op een locatie bij u in de buurt in depot gehouden waar u het kunt afhalen. Vaak ook 's avonds mogelijk.

Let op: Wij zullen bij bestellingen onder rembours altijd telefonisch of per mail contact met u opnemen om de bestelling te controleren en een dag van levering met u af te spreken.

Let op: rembours verzendingen buiten Nederland is niet mogelijk!

3. Contant:

Contante betaling is mogelijk bij afhalen van uw bestelling. Geen pin en geen creditcard betalingen!

4. Internetbankieren Mollie:

Directe betaling via Mollie internetbankieren/electronisch betalen via de website.

Ruilen en Retourneren:

Wat te doen bij retourneren:

Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt, in originele en onbeschadigde verpakking retourneren. Neem hierbij contact met ons op, per telefoon of per email. Geeft u hierbij uw factuurnummer/ordernummer aan ons door.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetaling) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/SWIFT nummer van hun eigen bank te vermelden. Kijk voor meer informatie hieronder bij "Herroepingrecht".

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan zomerspeelgoed.com heeft gedaan.

Herroepingrecht:


Zomerspeelgoed.com hanteert voor het herroepingrecht een termijn van 14 dagen. Na ontvangst van de bestelling heeft de klant 14 dagen bedenktijd om de aankoop terug te draaien zonder opgaaf van reden. Vervolgens heeft de koper nog 14 dagen de tijd om de bestelde artikelen naar ons te retourneren. De kosten van het retour zenden zijn Zomerspeelgoed.com. Uiteraard dient de verpakking en de inhoud niet beschadigd te zijn. Binnen 5 werkdagen wordt uw bedrag van aankoop aan de koper gecrediteerd. De verzendkosten van levering aan de klant worden niet vergoed wanneer een deel van de bestelde artikelen geretouneerd worden aan Zomerspeelgoed.com. 

Verzending met GLS:

GLS bezorgt 5 dagen in de week. U ontvangt van ons een aankondigingsmail met betrekking tot uw vezending. U kunt via deze mail zelf direct aan GLS het volgende doorgeven:

Indien de klant niet reageerd, wordt het pakket de eerst volgende werkdag aangeboden.

Mocht u niet thuis zijn als GLS een pakket probeert af te leveren, dan krijgt u van GLS een briefje in de brievenbus met daarop de gegevens waar u uw pakket op kunt halen. Hiervoor heeft u 5 dagen de tijd, dit is bij een service point bij u in de buurt. Het is meestal mogelijk om uw pakket ook 's avonds af te halen. Bij het niet afhalen wordt het pakket geretourneerd naar zomerspeelgoed.com. Tevens kunt u met GLS contact opnemen om een afspraak te maken wanneer het pakket opnieuw bij kan worden aangeboden, wanneer het u uitkomt.

Alle GLS verzendingen zijn:

- aangetekend

- verzekerd

Zomerspeelgoed is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor vermissing of beschadiging van verzonden goederen.

Mocht het blijken dat het pakket beschadigd is laat dan een aantekening bij de bevestiging van ontvangst maken. Dit kan veel problemen voorkomen m.b.t. het verhalen van eventuele opgelopen schade.