Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Plus Color Markers | Acrylverf stiften

Plus Color Markers zijn handige acrylverf hobbystiften op waterbasis. U kunt deze stiften op vele ondergronden gebruiken zoals steen, hout papier, karton, styropor, canvas, gips en papier maché. Goed dekkend en snel drogend.


fotolijstregel


Plus Color Markers, verfstiften kopen

Met het assortiment Plus Color Markers heeft u een zeer goede acrylverf in een stift!

Een stift is makkelijk hanteerbaar en kunt u nauwkeurig accenten en lijnen aanbrengen op vele verschillende ondergronden. Deze Plus Color Markers kunt u gebruiken op materialen zoals papier, karton, steen, gips, styropor, canvas, papier-maché, houten artikelen enz. Kortom: met deze acrylverf stiften van Plus Color heeft u een veelzijdige hobbyverf in handen. Ze zijn ideaal voor het versieren van bijvoorbeeld een leuke keramieken spaarpot met een kinderfeestje. Geen vlekken en knoeierei.

 

              Plus Color Markers Kopen

De eigenschappen van de Plus Color Markers

De acrylverf die in de markers zit is gemaakt op waterbasis, met de fijne punt (1-2 mm) kunt u makkelijker kleine details aanbrengen. De verf heeft een hoge pigmentconcentratie dat zorgt voor een goede dekking, ook op donkere ondergronden. De stiften kunt u goed gebruiken op droge en niet absorberende oppervlakten zoals geverfde en verniste ondergronden.

De verf is sneldrogend en droogt zijdemat op.