Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Basismaterialen

Groot assortiment aan basismaterialen voor knutselen en creatief gebruik. Bestel uw basismaterialen zoals styropor, metalen ringen, gekleurde veren en foam eenvoudig online.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 >


Basismaterialen om te knutselen

Het gebruik van basismaterialen zijn bij het beoefenen vele creatieve hobby’s onmisbaar. U kunt met onze styropor vormen leuke creaties maken zoals paaseieren. Door de styropor vormen te bekleden met sequin, vilt e.d. kunt u prachtige figuren maken.

Met de metalen ringen kunt u vele kanten op. Wat dacht u van een leuke mobile voor in de kinderkamer? En natuurlijk de bekende dromenvangers, voor het maken van leuke dromenvangers hebben wij voor u een uitgebreid assortiment aan knutselveren.

Metalen Ringen

Metalen ringen in verschillende diameters voor het knutselen van dromenvangers en mobiles u kunt de mobile onlie bestellen per 5 stuks.

Knustelveren

Knutselveren met mooie kleuren. Op onze website vindt u knutselveren in diverse uitvoeringen. U kunt de gekleurde knutselveren per kleur bestellen en in assortiments setjes met meerdere kleuren in één verpakking. Met gekleurde knutselveren kunt u van alles doen, zoals het maken van leuke decoraties. Door hier gekleurde veertjes aan toe te voegen geeft het net even wat meer body.
Kinderen kunnen de veertjes op hun tekening plakken en er mooie dromenvangers mee maken.

Bekijk hier ons gehele assortiment met gekleurde knutselveren.