Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Kleuren

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Boetseren

Boetseren met klei, Foam Clay, Sil Clay, schoolklei... U koopt al uw knutselklei voor kinderen veilig online bij Zomerspeelgoed. Verschillende kleisoorten voor gebruik thuis en op school.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Boetseren met Foam Clay en Silk Clay

Zomerspeelgoed.com beschikt over zeer goede kwaliteit knutselklei voor kinderen waaronder de populaire klei soorten Foam Clay en Silk Clay. Zonder dat de oven er aan te pas hoeft te komen knutselen de kinderen leuke figuurtjes en decoraties. De klei droogt aan de lucht en plakt niet aan de vingers en tafel.

  

Beide soorten boetseerklei drogen aan de lucht en zijn licht in gewicht. Foam Clay is uitermate geschikt voor het beplakken en versieren van allerlei ondergronden zoals houten doosjes, terracotta spaarpotten en styropor vormen.
Met Silk Clay kunnen leuke figuurtjes worden geboetseerd met uitsteekvormpjes en de kleine plastic lichaamsdelen worden leuke poppetjes en figuurtjes gemaakt.

Basismaterialen voor het beplakken met Foam Clay

Zomerspeelgoed beschikt naast de diverse soorten klei de houten artikelen zoals doosjes en hartjes en styropor vormen zoals kegels, ballen en eieren. Foam Clay is hiervoor ideaal. Deze boetseerklei is soepel en makkelijk te verwerken, licht in gewicht en gluten vrij. Foam Klei bestaat uit kleine bolletjes wat goed blijft plakken en aan de lucht droogt.