Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Pako borduurpakketten

Ons Pako borduurpakketten assortiment


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 >


Pako borduurpakketten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden als compleet pakket geleverd, met duidelijke instructies, borduurgaren, -linnen en -naald. Pako Borduurpakketten

Pako borduurpakketten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden als compleet pakket geleverd, met duidelijke instructies, borduurgaren, -linnen en -naald. Zo wordt borduren al snel een verslavende hobby en het moeilijkste onderdeel daarvan is misschien wel de keuze van uw volgende borduurpakket. Aan welk project wilt u het eerst beginnen?

Groot assortiment borduurpakketten

Het assortiment borduurpakketten van Pako is heel uitgebreid. U vindt bij ons patronen voor geboortetegels, groeimeters en langwerpige hangers met bijvoorbeeld Nederlandse klederdracht of boerderijtypes. Maar ook talloze 'schilderijen' van dieren, bloemen, landschappen, vrolijke afbeeldingen voor kinderen en nog veel meer. Daarnaast kunt u bij ons ook diverse licentiepakketten bestellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan borduurpakketten van Jip en Janneke, Dikkie Dik en Pluk van de Petteflet. Op Zomerspeelgoed.com vindt u alle pakketten van Pako. Uw creaties zijn leuke cadeaus voor bijvoorbeeld geboorte of huwelijk, maar u kunt ze natuurlijk ook altijd zelf houden!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op