Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Uitvoering

Stijl

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Diamond Painting op Hout

Diamond Painting op hout- Maak met Diamond Painting prachtige sleutelhangers, magneten en theedoosjes. Leuke creatieve cadeautjes met een verjaardag, Sinterklaas en Kerst. Zomerspeelgoed voor al uw Diamond Painting.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 >


Diamond Painting op hout gemaakt

Diamond Painting op hout van Wizardi. Leuke setjes voor het maken van Diamond Painting sleutelhangers, koelkastmagneten en theekistjes. De pakketjes bevatten alle materialen. De sleutelhangers zijn leuk cadeautjes voor kinderen met Sinterklaas, Kerst en bij een kinderfeestjes. Zomerspeelgoed levert u een zeer uitgebreidt assortiment bekijk ze allemaal op onze website. Neem bij vragen contact met ons op, wij zijn bereikbaar van 09.00 - 18.00.

Diamond Painting sleutelhangers maken

Diamond Painting sleutelhangers maken zijn leuke, kleine en overzichtelijk Diamond Painting knutselwerkjes voor met name kinderen. Vanaf 7 jaar kunnen de kinderen zelf de leukste en coolste sleutelhangers maken die ze vast kunnen maken aan hun fietssleutel, sporttas, rugzak voor school enz.
De Wizardi setjes bevatten alle materialen voor het maken van het patroon. Het houten paneeltje is voorzien van een gaatje voor de sleutelhanger of koord (exclusief), net wat u zelf hiervoor wilt gebruiken.

Zomerspeelgoed heeft voor u een wel zeer uitgebreide keuze in leuke patroontjes die de kinderen aanspreekt.

Tip: laat de kinderen bij een kinderfeestje hun eigen sleutelhanger maken met Diamond Painting.

 sleutelhangers diamond painting diamond painting sleutelhangers  diamond painting sleutelhangers