Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Subrubrieken

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Dress Your Doll

Met de leuke Dress your Doll kledingsetjes pimp je in een handomdraai je poppen op. Met de setjes maak je zelf je eigen poppenkleertjes!


fotolijstregel


Dress Your Doll poppenkleding

Maak nu eenvoudig je eigen Barbie kleertjes met de Dress your Doll kledingsetjes. De kinderen kunnen vanaf een leeftijd van 7 jaar eenvoudig hun eigen poppenkleertjes naaien voor de Barbiepoppen. Door het volgen van de drie stappen: knippen, naaien en aankleden is een nieuwe outfit voor je modepoppen in een handomdraai klaar.

Dress your Doll kledingsetjes

Het assortiment van Dress your Doll kledingsetjes bestaat uit vele verschillende outfits met leuke trendy designs. De kinderen hebben keuze genoeg om een nieuwe outfit te maken voor hun eigen Barbie. Deze kledingsetjes zijn ingedeelt in vier moeilijkheidgraden:

De voorbedrukte prints op een soepele, rekbare en niet-rafelende stof hoeven de kinderen alleen maar uitknippen en te naaien op de stippellijntjes Elk patroon pakket zit naast het patroon gedrukt op stof, ook het patroon in papier zodat je de outfit opnieuw kan maken in een andere stof.