Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Glas en Porseleinstiften

Met porseleinstiften brengt u uw eigen decoraties aan op porselein, ovenvast glas en geglazuurd keramiek. De stiften zijn los te bestellen en in setjes met meerderen kleuren. Dit zijn leuke cadeautjes om weg te geven.


fotolijstregel


Glas en Porseleinstiften

Ons assortiment aan glas- en porseleinstiften staan garant voor een goede kwaliteit. Met glas- en porseleinstiften brengt u met uw gedecoreerde servies en glazen vrolijkheid in huis. U kunt eindeloos decoreren met glas- en porseleinstiften, met de vele prachtige kleuren kunt u tal van ontwerpen, patronen en tekeningen aanbrengen op hittebestendig glas, porselein, keramiek, terracotta en metaal. U dient na de droogtijd de kleuren te fixeren door het in de oven af te bakken

 Glas en porseleinstiften zomerspeelgoed

Onze merken glas en porseleinstiften

Bij Zomerspeelgoed kunt u de merken Mucki en Edding glas- en porseleinstiften online kopen. Of het nu een schaaltje is, een kopje of een vaas, met de Edding 4200 serie porseleinstiften en de Mucki stiften kunt u deze naar eigens wens beschilderen en decoreren. U heeft keuze vele verschillende kleuren. U kunt de verschillende kleuren los per stift kopen en assortiment setjes. De setjes porseleinstiften van Edding zijn leuke cadeautjes om weg te geven bij een verjaardag of met de feestdagen.